H συνταγματάρχης Kate Middleton έκλεψε τις εντυπώσεις την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου
Photo by Karwai Tang/WireImage

Η Kate Middleton έδωσε το “παρών” στην πρώτη παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου από τότε που έγινε συνταγματάρχης της Ιρλανδικής Φρουράς.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton μπήκαν σε εορταστικό πνεύμα, καθώς παρέστησαν στις ετήσιες εκδηλώσεις στο Άλντερσοτ, περίπου 40 μίλια νοτιοδυτικά του Λονδίνου.

Η εκδήλωση θεωρείται κάτι σαν παράδοση για τον πρίγκιπα κα την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Η Kate είναι η επίτιμη συνταγματάρχης του συντάγματος – ένας ρόλος που της ανατέθηκε πρόσφατα από τον βασιλιά Κάρολο. Αν και ο πρίγκιπας William είχε προηγουμένως τη θέση αυτή, ανέλαβε τον αντίστοιχο τίτλο για την Ουαλική Φρουρά, για να συνοδεύσει αυτόν του πρίγκιπα της Ουαλίας.

Και οι δύο απηύθυναν ομιλίες στην εκδήλωση με τον πρίγκιπα William να λέει το αντίο του, ενώ η Kate μίλησε για την “αληθινή τιμή” να γίνει “συνταγματάρχης Catherine”, όπως ο William αποκάλεσε τη σύζυγό του.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας δήλωσε: “Ενώ είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για να γιορτάσω την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου μαζί σας για άλλη μια φορά, είμαι απίστευτα λυπημένος που εκφωνώ αυτή την ομιλία, καθώς σημαίνει πραγματικά ότι ο χρόνος μου ως Συνταγματάρχης σας έφτασε στο τέλος του. Ήταν μια από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου να κατέχω αυτόν τον τίτλο- είμαι περήφανος για όλα όσα αντιπροσωπεύει – όπως είμαι πάρα πολύ περήφανος για κάθε έναν από εσάς”.

Με το γνωστό χιούμορ του, ο πρίγκιπας William διακωμώδησε, επίσης, τον εαυτό του και την παράδοση της πρόποσης της γιορτής με μια μπίρα: “Θα ήθελα τώρα να μιλήσω απευθείας στις οικογένειες που έχουν συγκεντρωθεί εδώ σήμερα“, είπε. “Ελπίζω να ξέρετε πόσο ειλικρινά ευγνώμων είμαι και εγώ σε όλους εσάς. Σε αυτήν τη 13η και τελευταία ημέρα του Αγίου Πατρικίου ως Συνταγματάρχης, δεν είμαι μόνο λυπημένος που πιθανότατα θα αποτύχω γι’ άλλη μια φορά να τελειώσω μια κανάτα Guinness… αλλά είμαι επίσης λυπημένος που δεν θα δω στο μέλλον περισσότερους από εσάς, τις οικογένειες, των οποίων η σταθερή υποστήριξη επιτρέπει σε αυτούς τους εξαιρετικούς άνδρες και γυναίκες να κάνουν αυτό που κάνουν.”

Και πρόσθεσε: “Μπορεί εγώ να αποχωρώ, αλλά στο πρόσωπο της συνταγματάρχη Catherine, έχετε μια αφοσιωμένη και ήδη απίστευτα πιστή 11η Συνταγματάρχη.

Η Kate, η οποία φορούσε ένα πετρόλ σύνολο Catherine Walker & Co για την έξοδο, στη συνέχεια πήρε το μικρόφωνο και είπε: “Πραγματικά δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη που βρίσκομαι μπροστά σας εδώ σήμερα. Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή να είμαι ο συνταγματάρχης σας. Είμαι εδώ για να σας ακούω, να σας υποστηρίζω και να σας υπερασπίζομαι σε ό,τι κάνετε – αυτή είναι μια ευθύνη που δεν παίρνω ελαφρά τη καρδία.”

Ανυπομονώ να περάσω περισσότερο χρόνο μαζί σας και με τις οικογένειές σας, βλέποντας την αφοσίωσή σας στο καθήκον και την υπηρεσία σε ό,τι κάνετε. Πριν κλείσω, ωστόσο, θέλω να ευχαριστήσω τον συνταγματάρχη William. Πάντα μιλούσε για την έντονη υπερηφάνεια του γι’ αυτό το Σύνταγμα. Ξέρω ότι θα συνεχίσει να μας υποστηρίζει όλους στο έργο που επιτελούμε”, δήλωσε η πριγκίπισσα της Ουαλίας. “Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας, μια πολύ ευτυχισμένη Ημέρα του Αγίου Πατρικίου.”

Να σημειωθεί ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε μια ριζική απόκλιση από τη συνηθισμένη της εμφάνιση στην παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου για το 2023. Αντί να εμφανιστεί με το σκούρο πράσινο του δάσους, όπως τα περισσότερα προηγούμενα χρόνια, φόρεσε από την κορυφή ως τα νύχια έντονο τιρκουάζ, χωρίς να χάνει τη λάμψη της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα