H Lily-Rose Depp είπε πως δεν έγινε διάσημη χάρη στους γονείς της και γνωστό top model την έβαλε στη θέση της
Credit: Lily-Rose Depp/Instagram

Lily-Rose Depp, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη και μίλησε για τον χαρακτηρισμό που την ακολουθεί, αυτόν του «nepo baby». Η Lily-Rose είναι κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis. Δεν θέλει όμως να πιστέψει ότι είναι τα ονόματα των διάσημων γονιών της που την καθιέρωσαν και έγινε μοντέλο και ηθοποιός.

«Το ακούω περισσότερο για τις γυναίκες και δεν νομίζω πως είναι τυχαίο. Μου φαίνεται περίεργο το ότι περιορίζεις κάποιον στην ιδέα ότι είναι εκεί μόνο και μόνο επειδή είναι θέμα της οικογενείας. Δεν βγάζει νόημα. Αν κάποιου η μαμά και ο μπαμπάς είναι γιατροί και μετά το παιδί γίνει γιατρός, δεν θα σκεφτεί κανείς το ότι έγινε γιατρός γιατί οι γονείς του το έκαναν. Όχι, πήγε στην ιατρική σχολή και εκπαιδεύτηκε», είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό μόδας. Και μετά συνέχισε…

«Ο διαδικτυακός κόσμος φαίνεται να ενδιαφέρεται πολύ για τέτοια πράγματα. Είναι προκατειλημμένος απέναντί σου ή για το πώς έφτασες εκεί, και σίγουρα μπορώ να πω ότι τίποτα δεν πρόκειται να σου δώσει το ρόλο εκτός από το να είσαι κατάλληλος για τον ρόλο».

Παράλληλα, καθώς η ίδια δεν σχολίασε ποτέ το σκάνδαλο με τον πατέρα της και την Amber Heard, είπε πως «πιστεύω πως δεν είμαι εδώ για να απαντώ για άλλους και νιώθω πως για καιρό κατά τη διάρκεια της καριέρας μου ο κόσμος θέλει να με ορίζει με βάση τους άντρες στη ζωή μου. Και είμαι έτοιμη να με ορίζουν για τα πράγματα που είμαι εγώ».

Από την άλλη το διάσημο μοντέλο Vittoria Ceretti, θέλησε να απαντήσει στην Lily Rose για όσα είπε σχετικά με τον νεποτισμό (σ.σ η οικογενειοκρατία). Η ιταλίδα που βρίσκεται στην βιομηχανία από την ηλικία των 14 ετών, μοιράστηκε τις σκέψεις της στο Instagram. «Καταλαβαίνω το είμαι εδώ και δουλεύω σκληρά γι’ αυτό, αλλά θα ήθελα πολύ να δω αν θα είχες αντέξει τα πρώτα πέντε χρόνια της καριέρας μου. Όχι μόνο σε απόρριψη, γιατί ξέρω ότι έχεις μια εμπειρία με αυτό και μπορείς να μου πεις τη δική σου μικρή θλιβερή μικρή ιστορία (ακόμα κι αν στο τέλος της ημέρας μπορείς πάντα να κλάψεις στον καναπέ του μπαμπά σου στη βίλα σου στο Μαλιμπού)».

«Δεν έχεις ιδέα πόσο πολύ πρέπει να παλέψεις για να κάνεις τους ανθρώπους να σε σέβονται. Χρειάζονται χρόνια. Εσύ απλώς το αποκτάς δωρεάν, από την πρώτη μέρα».

«Τι θα έλεγες όμως να μην μπορείς να πληρώσεις για την πτήση της επιστροφής στην οικογένειά σου; Να περιμένεις ώρες για να κάνεις ένα fitting/casting μόνο και μόνο για να δεις ένα “nepo baby” να περνάει δίπλα σου, από το ζεστό κάθισμα της Mercedes του/της με τον/την οδηγό του/της και τον/την φίλο/βοηθό/πράκτορά του/της να φροντίζει την ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ του/της;». Το μοντέλο συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχεις ιδέα πόσο πολύ πρέπει να παλέψεις για να κάνεις τους ανθρώπους να σε σέβονται. Χρειάζονται χρόνια. Εσύ απλώς το αποκτάς δωρεάν από την πρώτη μέρα».

Η Ceretti ολοκλήρωσε γράφοντας «Έχω πολλούς φίλους nepo τους οποίους σέβομαι, αλλά δεν αντέχω να σε ακούω να συγκρίνεις τον εαυτό σου μαζί μου. Δεν γεννήθηκα σε ένα άνετο, σέξι μαξιλάρι με θέα. Ξέρω ότι δεν φταις εσύ, αλλά σε παρακαλώ, να εκτιμάς και να γνωρίζεις τον τόπο από τον οποίο προέρχεσαι».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα