Γρηγόρης Βαλτινός: “Γνώρισα τον πατέρα μου στα 22 μου χρόνια” – Τι αποκάλυψε ο σπουδαίος ηθοποιός
Credit: Monogramma.gr/ERT

Για τα παιδικά του χρόνια, τον χωρισμό των γονιών του αλλά και γιατί δεν εμφανίζεται συχνά σε τηλεοπτικές σειρές μίλησε ο Γρηγόρης Βαλτινός, στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega.

Ο σπουδαίος ηθοποιός αναφέρθηκε και στο εκ νέου ανέβασμα του θεατρικού έργου «Da» στο θέατρο Ιλίσια, που είχε τεράστια απήχηση στην περσινή σεζόν.

«Αυτό το έργο το είχα εντοπίσει πριν χρόνια και ήθελα να μεγαλώσω για να το παίξω. Το ’Da’ είναι ένα έργο ζωής και ψυχής. Ενώ είναι δύσκολο έργο, προσωπικά δεν με δυσκόλεψε γιατί το Da είναι ο χαρακτήρας της μητέρας μου», είπε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Αναφερόμενος στην οικογένειά του, ο Γρηγόρης Βαλτινός εξομολογήθηκε:

«Οι γονείς μου είχαν χωρίσει όταν ήμουν μικρός. Τον πατέρα μου τον γνώρισα στα 22 μου. Ήταν στην Αμερική γι’ αυτό. Όταν τον είδα κατάλαβα πως είχαμε συγγένεια μέσω DNA. Ακόμα ήμουν στο Εθνικό τότε. Είχαμε πολύ ωραία σχέση μετά, ερχόταν στο θέατρο και με έβλεπε».

Ερωτηθείς αν έχει βιώσει τον ηλικιακό ρατσισμό στην επαγγελματική του πορεία, ο Γρηγόρης Βαλτινός απάντησε κάθετα πως δεν τον έχει νιώσει.

«Δεν υπάρχει ρατσισμός στην υποκριτική, καθένας παίζει την ηλικία του. Αν μπορεί να παίξει μικρότερο, ακόμα καλύτερα. Αν μπορεί να παίξει μεγαλύτερο, ακόμα καλύτερα. Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο από τίποτα. Είμαι απόλυτα χορτασμένος, δεν με έχει αδικήσει κανένας, δεν με έχει εμποδίσει κανένας, δεν μου έχει βάλει κανένας καμία τρικλοποδιά. Είχα μια αγαστή συνεργασία με όλους τους συναδέλφους μου, τους αγαπώ, με αγαπάνε και θέλουμε με όλη μας την καρδιά να βρεθούμε ξανά σε δουλειές. Αυτό που λένε όμως για ηλικιακό ρατσισμό, όχι, δεν το έχω νιώσει» πρόσθεσε ακόμα ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός εξήγησε και τον λόγο που δεν συμμετέχει συχνά σε σίριαλ στην τηλεόραση.

«Δεν έχω κάνει πολύ τηλεόραση και δεν ήθελα. Η υπερέκθεση στην τηλεόραση σε καίει πιστεύω. Έχω απορρίψει πολλές προτάσεις. Ήταν να παίξω σε πολλά από τα σήριαλ που βλέπετε αλλά δεν ήθελα να έχω τόσο συχνή συμμετοχή. Θέλω όταν κάνω τηλεόραση να μην κάνω θέατρο. Η τηλεόραση γίνεται για βιοποριστικούς λόγους, οπότε είχα κόστος. Δεν έχω κάνει σινεμά ενώ είναι η μεγάλη μου αγάπη. Ο λόγος είναι πως σε αυτά που με φώναξαν δεν μου άρεσαν και σε αυτά που ήθελα δεν με κάλεσαν».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα