Έναν ξεχωριστό προορισμό επέλεξαν για να περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου. Το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στη Φλώρινα για τις γιορτές προκειμένου να χαλαρώσει λίγες μέρες μακριά από το άγχος και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Tο μεσημέρι της παραμονής Χριστουγέννων, ο παρουσιαστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram μία κοινή φωτογραφία με τη σύντροφό του με φόντο το χιονισμένο τοπίο. «Χρόνια πολλά! Καλά Χριστούγεννα!» έγραψε στην ανάρτησή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
Την ίδια μέρα ο παρουσιαστής μοιράστηκε ακόμη ένα στιγμιότυπο από τις γιορτινές διακοπές του. Ο ίδιος πόζαρε δίπλα σε έναν νέο “φίλο”, τον Beethoven που έκλεψε τις εντυπώσεις με το μέγεθός του και το πλούσιο τρίχωμά του.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου μετρούν περίπου έξι χρόνια σχέσης και είναι αχώριστοι αφού εκτός από ζευγάρι είναι και συνεργάτες στο ραδιόφωνο αλλά και στην τηλεόραση.