Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η δήλωση για τον Γιάννη Πλούταρχο που θα συζητηθεί
Πλούταρχος Αρναούτογλου
Credit: Grigoris Arnaoutoglou, Giannis Ploutarchos/Instagram

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε κάποιες δηλώσεις στη ραδιοφωνική εκπομπή του για τον Γιάννη Πλούταρχο που θα συζητηθούν. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είπε ότι ο τραγουδιστής δεν είναι ευπρόσδεκτος στο The 2Night Show. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν ξεκαθάρισε αν τα έλεγε σοβαρά ή έκανε πλάκα.

«Να στείλω πολλά φιλιά στην οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου, πολύ ωραία οικογένεια, να του πω μπράβο. Φαίνεται ότι είναι πολύ ωραία οικογένεια, έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά ο Γιάννης και η σύζυγός του. Εγώ με τον Γιάννη έχω και κάποια θέματα. Κάποτε. Έχω τα θέματά μου. Δεν έχει εμφανιστεί… Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Πολύ ωραίος τραγουδιστής, πολύ καλό παιδί, αλλά έχω τα θέματά μου μαζί του. Πρέπει να τα λύσω κάποια στιγμή, πρέπει να τον συναντήσω τον άνθρωπο» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Σε εκείνο το σημείο η σύντροφός του και αρχισυντάκτρια του The 2Night Show, Νάνσυ Αντωνίου, του πρότεινε να καλέσει τον Γιάννη Πλούταρχο στην εκπομπή, με τον παρουσιαστή να απαντά:

«Δεν θέλω να έρθει, δεν θέλω να έρθει ο άνθρωπος. Δικαίωμά μου δεν είναι; Όταν ήθελα, δεν ήρθε, τώρα δεν θέλω εγώ. Βέβαια ο άνθρωπος μπορεί να μη θέλει κι αυτός. Δεν θες εσύ, δεν θέλω κι εγώ. Χαζά ξε-χαζά έτσι είναι. Ας ερχόταν χωρίς να τον καλέσουμε. Ας ερχόταν ακάλεστος. Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να τον συναντήσω, δεν θέλω ρε παιδί μου. Το καλύτερο παιδί είμαι εγώ».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα