Γνωστή τραγουδίστρια χώρισε με τον σύντροφό της, λίγο πριν από τον γάμο. Η είδηση προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής (7/11) χωρίς ωστόσο να αποκαλυφθούν ονόματα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έκανε γνωστές η Έλενα Πολυκάρπου στη “Super Κατερίνα”, το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου δύο χρόνια και τους τελευταίους οκτώ μήνες συζούσε σε διαμέρισμα των νοτίων προαστίων. Αν και η σχέση τους πήγαινε προς τα σκαλιά της εκκλησίας, τελικά πήραν την απόφαση να χωρίσουν.
Τους τελευταίους δύο μήνες, ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας έφυγε από το σπίτι ενώ και η ίδια πρόκειται να αφήσει το διαμέρισμα που στέγασε τον έρωτά τους, έστω και για μικρό διάστημα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για τραγουδίστρια με λαϊκό ρεπερτόριο που εμφανίζεται αυτή την περίοδο σε νυχτερινό κέντρο. Σε ερώτηση της παρουσιάστριας εάν κάποιος από τους δύο έχει παιδιά από προηγούμενη σχέση, η Έλενα Πολυκάρπου απάντησε αρνητικά.
Πρόκειται για τη γνωστή στήλη της εκπομπής με το κουίζ της ημέρας.