Γιώργος Τσαλίκης κατά Γρηγόρη Γκουντάρα: Ο μόνος εφιάλτης που πρέπει να θυμάσαι είναι η τηλεθέαση στις εκπομπές σου

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Γιώργος Τσαλίκης διασταύρωσαν άλλη μια φορά τα ξίφη τους. Ο παρουσιαστής το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και με αφορμή την αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου σε ερώτηση για τον Φώτη Σεργουλόπουλο, θυμήθηκε ότι πέρυσι οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν συνεχώς για το θέμα που είχε προκύψει με τον Γιώργο Τσαλίκη και το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο τραγουδιστής πριν από τον ίδιο ως κεντρικός παρουσιαστής για το Big Brother.

“Παιδιά αυτό είναι το παιχνίδι. Εγώ έζησα τον εφιάλτη του τραγουδιστή πέρυσι. Βγαίναμε κι ήταν τέσσερις κάμερες απ’ έξω κι ειλικρινά δεν είχα να πω κάτι διότι δεν ήξερα τι έλεγε. Έλεγε πράγματα, που δεν ίσχυαν. Άντε πάλι να λες…Έπρεπε ευγενικά να τους πεις ρε παιδιά”, είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και πρόσθεσε: “Αλλά εγώ δεν είχα καμία σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, εδώ μιλάμε ότι υπάρχει σχέση κι ήταν κολλητοί. Να έχουμε πει ένα γεια, δεν είναι γνωριμία αυτό. Γεια έχω πει με όλον τον κόσμο”.

Η απάντηση του Γιώργου Τσαλίκη

Λίγο αργότερα, ο τραγουδιστής απάντησε στα όσα είπε ο Γρηγόρη Γκουντάρας με βίντεο που ανέβασε στο Instagram stories/

«Μόλις μου στείλανε μια δήλωση που έκανε γνωστός πανελίστας που με θυμήθηκε μετά από έναν χρόνο πάλι, άσχετο, ότι πέρασε εφιάλτη πέρσι με γνωστό τραγουδιστή, που ήταν λογικό βέβαια, με ένα θέμα με το οποίο ασχολήθηκαν όλοι. Φίλε μου ο μόνος εφιάλτης που πρέπει να θυμάσαι από πέρσι είναι τα νούμερα τηλεθέασης και στις δύο εκπομπές σου κι άσε με ήσυχο εμένα. Φιλάκια».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα