Γιώργος Θεοφάνους: Αποκαλύπτει τον λόγο που ναυάγησε η συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας”. Ο γνωστός συνθέτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τέλος της εκπομπής του στο Open “Ένα Τραγούδι Ακόμα”, αλλά και στον λόγο που ναυάγησε η συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή.

“Κάναμε 4 κύκλους, γυρίσαμε 48 επεισόδια. Κλείνει απόψε ο κύκλος της εκπομπής, δεν ξέρω τι θα ανοίξει παρακάτω. Η τελευταία προβολή είναι στις 10 Μαρτίου. Εννοείται πως είναι μεγάλη η χαρά, γιατί φέραμε τους πάντες”, τόνισε ο Γιώργος Θεοφάνους και πρόσθεσε: “Δεν έχω ιδέα αν θα παραμείνω στο Open. Εγώ δεν ανήκω σε κανένα κανάλι. Και στο Μαύρο Ρόδο που γράφω τραγούδια είναι στο Mega. Τι σημαίνει αυτό; Μουσικός είμαι. Δεν κάνω τηλεόραση από επάγγελμα, για το κέφι μου το κάνω”.

Για το ναυάγιο της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή, με την οποία ετοίμαζαν δίσκο με δέκα τραγούδια, ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράμμισε: “Μου ήρθε ένα μήνυμα από τον παραγωγό της και μου είπε ότι θα κυκλοφορήσουμε μόνο 5 τραγούδια. Εμένα η πρώτη μου συμφωνία έλεγε 10 τραγούδια. Τώρα τι; Να πάρω το συμβόλαιο και να πάω στα δικαστήρια; Είναι χαζό. Είχαμε ηχογραφήσει όλα τα τραγούδια με τη Δέσποινα, το ανακοινώναμε κιόλας. Για κάποιο λόγο αποφάσισε να συνεργαστεί με τις Μέλισσες και να κλείσει αυτόν τον κύκλο. Αυτά τα τραγούδια που ηχογράφησε η Δέσποινα υπάρχει περίπτωση να τα πει άλλος καλλιτέχνης”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα