Γιώργος Παράσχος: Συγκινεί για την απώλεια του πατέρα του – “Με απόλαυσε από άλλη θέση… χωρίς εισιτήριο”
Γιώργος Παράσχος
Credit: Giorgos_parasxos/ Instagram

Στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» μίλησε ο Γιώργος Παράσχος. Ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε τη συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα του και το πώς ένιωσε όταν επισκέφθηκε μαζί με την μητέρα του, το μνήμα του.

«Όταν πήγα στην πατρίδα μου, την Καβάλα, για να παίξω την παράσταση, στο κομμάτι που αναφέρομαι στον πατέρα μου γύρισα και κοίταξα τη μητέρα μου που ήταν στην πρώτη σειρά. Την είδα ότι σκούπιζε τα μάτια της, είχε συγκινηθεί αρκετά», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

«Το πιο δύσκολο για μένα ήταν όταν έπρεπε να γυρίσω στην Αθήνα και πήγαμε με τη μητέρα μου στο μνήμα να τον χαιρετήσω… και του λέει: δεν πρόλαβες να τον καμαρώσεις τον γιο σου. Αυτό ήταν πιο βαρύ να σου πω την αλήθεια από το να τον υποδυθώ, να τον φέρω ως μνήμη πάνω στη σκηνή. Νομίζω όμως ότι το απόλαυσε από άλλη θέση… χωρίς εισιτήριο», είπε με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Παράσχος.

Σε ερώτηση για την Ελένη Μενεγάκη και την αποχώρησή της από το MEGA, ο Γιώργος Παράσχος τόνισε: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν άκουσα ότι η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από το MEGA είναι ότι δεν έχει ανάγκη τίποτα και κανέναν. Αν ήμουν στη θέση της και έβλεπα ότι αυτό που κάνω δεν αποφέρει καρπούς, θα έκανα κάτι διαφορετικό. Θα την ήθελα πολύ σε ένα βραδινό», απαντά σε σχετική ερώτηση ο ηθοποιός για την παρουσιάστρια, με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα