Search
Close this search box.
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Αισθάνομαι ότι αρχίζουμε να θυμίζουμε αποικιοκρατική χώρα»
Γιώργος Παπαγεωργίου
Credit: Γιώργος Παπαγεωργιου/Instagram

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στη Σοφία Αποστολίδου και στη «Ραδιοφωνική Φιλο…Σοφία» του Flash 99.4 της Θεσσαλονίκης. Ο ηθοποιός και τραγουδιστής των Polkar μίλησε μεταξύ άλλων για τον έρωτα, την κόρη του, ενώ σχολίασε την επικαιρότητα.

«Για μένα ο έρωτας σημαίνει καλοκαίρι. Ο έρωτας κάνει κύκλους. Δεν θα σου πω ψέματα ότι τα πάντα είναι ρόδινα σε μια σχέση. Το ροζ συννεφάκι κρατάει για λίγο. Μετά χρειάζεται υπομονή. Η κόρη μου είναι ένα δώρο του χρόνου. Με έχει γλυκάνει. Αισθάνομαι πως με επιστρέφει σε μια αυθεντικότητα που είχα ξεχάσει ότι υπάρχει. Μόνο και μόνο παρατηρώντας την πώς χαίρεται με το παραμικρό», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Για την επικαιρότητα ο ηθοποιός και τραγουδιστής ανέφερε: «Αισθάνομαι ότι αρχίζουμε να θυμίζουμε αποικιοκρατική χώρα. Ζοριζόμαστε όλο και περισσότερο. Και γινόμαστε ένας τόπος μόνο για τουρίστες. Οι Ευρωπαίοι έρχονται με τα λεφτά τους και περνούν ωραία, εκεί που εμείς δυσκολευόμαστε να ζήσουμε.

Και όλο αυτό που έχει σκάσει τώρα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η απόδειξη μιας βαθιάς σήψης που συμβαίνει τα τελευταία 7-8 χρόνια. Μας κυβερνά μια ελίτ που μας λέει τι να κάνουμε και μας κουνάει και το χέρι. Κι εμείς μόνο γκρινιάζουμε χωρίς να κάνουμε τίποτα. Αισθάνομαι μια ξεφτίλα ως Έλληνας. Βαρέθηκα να είμαι η ρόμπα της Ευρώπης».

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, τέλος αναφέρθηκε με αγάπη στη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα όπου μεγάλωσε. «Για μένα, η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη είναι πάντα η επιστροφή στο πατρικό μου σπίτι. Μου αρέσει να κουβαλάω την πόλη μέσα μου. Αγαπώ την Αθήνα – εκεί είναι πλέον το σπίτι μου – αλλά αν μπορούσα να κάνω στη Θεσσαλονίκη τη δουλειά μου όπως στην Αθήνα, δεν θα υπήρχε δεύτερη σκέψη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα