Γιώργος Λιανός: “Χρειάστηκα βοήθεια ειδικού για να πω στα παιδιά μου πως θα αλλάξω σελίδα στη ζωή μου”
Γιώργος Λιανός
Credit: giorgoslianoss/Instagram

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για το καλοκαίρι που πέρασε μαζί με τα τέσσερα παιδιά του και τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα.

“Ξεκουράστηκα όσο μπορούσα. Όσο μπορείς με 4 παιδιά. Οι Φιλιάτες Θεσπρωτίας, το χωριό μου είναι το ησυχαστήριό μου. Είναι δύσκολο να είσαι πατέρας τεσσάρων παιδιών με πολλές υποχρεώσεις και δραστηριότητες”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Όπως είπε όταν χρειάστηκε να πει στα παιδιά πως πρόκειται να φτιάξει τη ζωή του, πήρε την γνώμη ειδικού.

«Όταν αποφάσισα να αλλάξω σελίδα στην προσωπική μου ζωή ήταν μία δύσκολη κατάσταση και χρειάστηκα βοήθεια ειδικού για να το πω στα παιδιά μου. Ζήτησα τις κατάλληλες συμβουλές για να διαφυλάξουμε την ψυχική ισορροπία των παιδιών. Έχω υπομονή, αλλά τα παιδιά μου είναι διαφορετικές ηλικίες και έχουν διαφορετικές απαιτήσεις. Όσο λείπω για δουλειά προσπαθώ να καλύψω τον χαμένο χρόνο με τα παιδιά μου».

Σε σχέση με την τηλεόραση ο γνωστός παρουσιαστής είπε πως  δεν νομίζει πως του ταιριάζει και πολύ μία lifestyle εκπομπή.

«Το ‘’I’m a celebrity get me out of here’’ είναι κάτι καινούριο και θέλω πολύ να δω πώς θα πάει. Θα γίνονται παιχνίδια μέσα στη ζούγκλα και θα υπάρχει διαβίωση αλλά όχι σε τόσο δύσκολες συνθήκες. Η σχέση μου με ντον Αντζούν είναι εξαιρετική, έχει ένα στυλ οικογενειακό στον τρόπο που γίνεται η παραγωγή».

Τέλος, ο Γιώργος Λιανός, αποκάλυψε πως είναι μία χαρά με τη σύντροφό του και ίσως στο μέλλον να παντρευτούν.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα