Γιώργος Καραμίχος: Έπαθα συγκοπή, έπεσα και σακάτεψα το πρόσωπό μου

O Γιώργος Καραμίχος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “MEGA Καλημέρα” για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Πες τη Λέξη» στην ΕΡΤ, τις δύσκολες συνεργασίες που είχε στην καριέρα του και την περιπέτεια με την υγεία του.

“Το διασκεδάζω το τηλεπαιχνίδι αλλά δεν ξέρω τι θα αποφασίσω αύριο. Και για το τηλεπαιχνίδι έλεγα όχι μέχρι τον Αύγουστο. Μου έχουν γίνει προτάσεις για εκπομπές, τηλεπαιχνίδια και επιτροπές αλλά αρνήθηκα γιατί δεν ήταν η σωστή στιγμή για μένα“, τόνισε ο γνωστός ηθοποιός και πρόσθεσε:

Είμαι καλύτερα από πέρσι αλλά δεν σημαίνει ότι είναι όλα εύκολα. Η χρονιά μου επιφύλασσε πολλές ανατροπές και κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις. Το τελευταίο κομβικό σημείο ήταν πριν από 4 χρόνια που έπαθα συγκοπή. Ήμουν στα γυρίσματα στη Μάλτα, πολλή πίεση από παντού, και έπαθα μία τροφική δηλητηρίαση. Ντράπηκα να πω ότι ζαλίζομαι και λιποθυμάω, οπότε λιποθύμησα και σακάτεψα και το πρόσωπό μου. Προσπάθησα να το παίξω υπερήφανος βλάχος και την πάτησα. Ήταν εξαιρετικό μάθημα και αλλαγή στροφής. Είναι πολύ εύκολο αν δεν έχεις τον νου σου και έχεις πολλά συναισθήματα αδιαχείριστα, κάτι να σου συμβεί“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα