Γιώργος Καπουτζίδης: Η συγκινητική εξομολόγηση – «Της είχα πει μία μέρα θα σε κάνω περήφανη»
Γιώργος Καπουτζίδης
Credit: Εκπομπή "Στιγμές" στο One

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στιγμές” βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης το βράδυ της Δευτέρας σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Μάνο Νιφλή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους γονείς του και σε μία υπόσχεση που είχε δώσει στην μητέρα του.

«Νομίζω με αγαπάνε πολύ και είναι χαρούμενοι κι είναι περήφανοι… Χαίρομαι που είναι περήφανοι κι ήταν ο στόχος μου. Η μαμά μου το θυμάται ακόμα. Της είχα πει “εγώ μαμά θα σε κάνω περήφανη μία μέρα, να το ξέρεις”. Επειδή είχα κοπεί από τις απολυτήριες εξετάσεις της δραματικής σχολής και ήταν προβληματισμένη της είχα πει “ξέρω τι σκέφτεσαι. Μην στεναχωριέσαι, θα τα καταφέρω και θα σε κάνω περήφανη”», σημείωσε χαρακτηριστικά Γιώργος Καπουτζίδης.

«Έχω φτιάξει μία όμορφη ζωή, μόνος μου. Χαίρομαι γι’ αυτό, αλλά αυτό το να φτιάξεις μία όμορφη ζωή με έναν άλλον άνθρωπο, είναι τόσο ωραίο και δεν θα έπρεπε να το στερούμε σε κανέναν. Είναι ένας λόγος πολύ βασικός που αγωνίστηκα γι’ αυτό που αγωνίστηκα. Δεν πρέπει να το στερηθεί κανένας άνθρωπος αυτό, το δικαίωμα» συνέχισε ο ίδιος.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα