Γιώργος Γιαννιάς: Βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή – Το σπαρακτικό αντίο
Γιώργος Γιαννιάς
Credit: Giorgos Giannias/Instagram

Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Γιαννιά καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του, πέντε μόλις μήνες από τον θάνατο του πατέρα του.

Ο τραγουδιστής έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το βράδυ της Τρίτης (27/2).

«Θα σ’ αγαπώ μέχρι τον θάνατο, πιο πολύ και από εμένα και θα σε τιμώ.. πες τον ντέρυ μας ότι τον αγαπώ πολύ και μου λείπει αβάσταχτα, να είστε αγκαλιά συνέχεια! Τα λέμε σύντομα» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Γιώργος Γιαννιάς.

Η συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Γιαννιά για τη μητέρα του:

«Ο έρωτας του αιώνα … Η ιστορία αγάπης που την ζήλεψαν όλοι… Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ..
Οι γονείς μου… ότι περισσότερο αγάπησα… Είναι πάλι μαζί μετά από μήνες, αγκαλιά. Τόσο άντεξε μακριά της… καλό ταξίδι έρωτα μου, καψούρα μου, κολώνα του σπιτιού μας και καλέ δίκαιε άνθρωπε. Εσύ που ένωνες όλους μας και μας έμαθες να αγαπάμε την οικογένεια μας και να είναι ασπίδα ο ένας για τον άλλον.. .εσύ και μόνο εσύ! Άδικα έφυγες και δε θα το αφήσω έτσι μάνα μου.. θα σ’ αγαπώ μέχρι τον θάνατο, πιο πολύ και από εμένα και θα σε τιμώ.. πες τον ντέρυ μας ότι τον αγαπώ πολύ και μου λείπει αβάσταχτα… να είστε αγκαλιά συνέχεια! Τα λέμε σύντομα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα