Γιώργος Γερολυμάτος: «Ποιος καλλιτέχνης δεν έχει κάνει παράλληλη σχέση;»
Γιώργος Γερολυμάτος

Ο Γιώργος Γερολυμάτος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Μega Καλημέρα”. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων, για τις παράλληλες σχέσεις που είχε, αλλά και για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί.

«Είμαι ο πρώτος Έλληνας που φωτογραφήθηκε ημίγυμνος. Ήταν αισθησιακή η φωτογράφιση. Έκανε πολύ καλό στη καριέρα μου η φωτογράφιση. Γαργαλιόμουν που είχα δίπλα μου δύο γυναίκες» είπε ο Γιώργος Γερολυμάτος και πρόσθεσε:

“Μου άρεσε να φλερτάρω με τις γυναίκες, όπως και γυναίκες διάφορες υπήρχαν στην ζωή μου. Δεν μου άρεσε να κυκλοφορώ και να με φωτογραφίζουν, ό,τι σχέσεις έκανα, τις έκανα για μένα. Μία γυναίκα ήρθε στο καμαρίνι μου και ήθελε με το ζόρι…Σεξουαλική παρενόχληση μπορεί να είχα και από άνδρες και από γυναίκες. Είχα εμμονική θαυμάστρια. Μία φορά μπήκε στο σπίτι μου και τα έσπασε όλα και με περίμενε να έρθω. Θα έπρεπε ή να σηκώσω το χέρι μου ή να μην κάνω τίποτα και δεν έκανα τίποτα.

Έβγαινα συνεχεία με θαυμάστριες. Είχα παράλληλες σχέσεις και δεν ένιωθα τύψεις. Το θεωρούσα μέρος της δουλειάς μου. Ποιος καλλιτέχνης δεν το έχει κάνει αυτό; Αν βρεθεί ένας καλλιτέχνης και πει ότι δεν το έχει κάνει, θα μείνω μ’ ανοιχτό το στόμα.

«Μία σύντροφος μου, μου έγδαρε όλο το αυτοκίνητο για να με εκδικηθεί. Είχα κάνει σχέση με διάσημες που δεν μαθεύτηκαν ποτέ».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα