Γιάννης Ζουγανέλης: Με πλησιάζει ο κόσμος και με συγχαίρει για το εγγονάκι – Μακάρι να έρθει…

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι”. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για την τραπ μουσική, το #Metoo, τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη του, Ελεονώρα.

“Δεν θα δούλευα με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη, είμαι κάθετος σε οποιαδήποτε μορφή βίας, και στην λεκτική. Δεν είναι ωραίο πράγμα. Είναι μειοψηφία σε σχέση με αυτό που γίνεται στους υπόλοιπους χώρους. Υπάρχουν κι άλλοι που έχουν καταγγελθεί στον χώρο μας για βίαιη συμπεριφορά ή παρενόχληση, αλλά δεν είναι γνωστοί και ξεχάστηκαν. Τα περιστατικά του θεάτρου που ακούστηκαν είναι μειοψηφία σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν σε γραφεία και τράπεζες. Πάμε στο τι πουλάει. Στο κίνημα του #MeToo δεν πουλάει η βία, αλλά ποιος την κάνει και κάτω από ποιες συνθήκες την κάνει”, είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης και πρόσθεσε:

“Έχω ρήξη με αυτούς τους ανθρώπους. Δεν μπορώ να έχω συμμετοχή σε συναυλία που θα ξέρω εκ προοιμίου ότι θα είναι και κάποιος που μιλάει για όπλα ή ψευτοτσαμπουκά. Είναι φασιστοειδές, δεν τους καταλαβαίνω, τους απεχθάνομαι. Αν μου έλεγαν, εμένα, έλα στα MAD, που δεν θα μου το έλεγαν ποτέ, να πάρεις το πρώτο βραβείο και ήξερα ότι είναι εκεί, δεν θα πήγαινα. Είναι φαιδροί και ματαιόδοξοι. Έχω κάθετη ρήξη και με τους συναδέλφους μου που κάνουν τα καλά παιδιά και συνυπάρχουν πάνω στη σκηνή με αυτούς”.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρθηκε στις φήμες περί χωρισμού της κόρης του με τον σύζυγό της: “Είναι τρελό να με κυνηγάει ο κόσμος και να με ρωτάει αν χώρισε η κόρη μου. Καταρχήν με πλησιάζει ο κόσμος και με συγχαίρει για το εγγονάκι. Ποιο εγγονάκι; Μακάρι να έρθει. Με ρωτούν αν η κόρη μου χώρισε και δεν ήταν στα γενέθλια του γαμπρού μου. Αφορούν τον κόσμο αυτά; Ήταν στα γενέθλια και ήμουν και εγώ”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα