Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Πάσχα στη Μάνη
Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης
Credit: Giannis Tsimitselis/Instagram

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα της σειράς «Σαν ψέμα», η πρωταγωνίστρια, Κατερίνα Γερονικολού, σχεδιάζει να περάσει τις γιορτινές ημέρες στο χωριό της μητέρας της μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Ενθουσιασμένη είναι η Κατερίνα Γερονικολού μετά την πρεμιέρα της νέας καθημερινής σειράς του Open «Σαν ψέμα», στην οποία πρωταγωνιστεί. Γεμάτη από ικανοποίηση και ήρεμη, η ηθοποιός ετοιμάζεται να περάσει τις ημέρες του Πάσχα στο χωριό της στη λακωνική Μάνη. Μαζί της θα είναι και ο σύντροφός της Γιάννη Τσιμιτσέλης, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό της αγαπημένης του στο εορταστικό event για τη σειρά. «Ο Γιάννης είναι πάντα δίπλα μου, σε ό,τι και αν κάνω. Τη Μεγάλη Εβδομάδα θα δουλεύουμε μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή θα επιστρέψουμε στην Αθήνα. Μετά θα πάω στο χωριό της μαμάς μου στη Λακωνία. Θα περάσουμε οικογενειακά αυτές τις ημέρες», δήλωσε η Κατερίνα Γερονικολού στη Realnews κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας σειράς, σε παραγωγή της Barkingwell Media.

Το ζευγάρι, που φέτος συμπληρώνει επτά χρόνια σχέσης, ήδη μοιράζεται την ίδια στέγη. Ο ένας στηρίζει τον άλλον σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ καταφέρνουν να διατηρούν τη σχέση τους ζωντανή και ισορροπημένη.

Στη σειρά, η Κατερίνα υποδύεται τη γεμάτη θετική ενέργεια Ζωή. «Μου αρέσει ότι η Ζωή έχει πολύ ισχυρούς δεσμούς. Θα μάθουμε και στην πορεία ότι αυτή η κοπέλα δεν έχει μαμά και αυτό θα την κάνει να θέλει να προσφέρει στη μικρή Αλίκη. Η Ζωή θα γίνει η ψεύτικη μητέρα της Αλίκης, πρώτον για να σώσει το καφενείο του πατέρα της και δεύτερον γιατί θέλει να γίνει η μαμά που δεν είχε ποτέ. Αυτή η σειρά, μέσα στην απλότητά της, δείχνει και το ψυχολογικό υπόβαθρο πίσω από κάθε χαρακτήρα», εξηγεί στην «R» η ηθοποιός.

Αραγε, στην ίδια έχει ξυπνήσει το μητρικό φίλτρο; «Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά και περνάω πάρα πολύ ωραία μαζί τους. Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση στο ότι θέλω να κάνω παιδί ή δεν θέλω. Το σίγουρο είναι ότι μου αρέσουν πολύ τα παιδιά και είναι χαρά μου να συνεργάζομαι μαζί τους και να μου κλέβουν σκηνές», απαντά η ηθοποιός, η οποία θα βρίσκεται στην Κύπρο μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού, οπότε και θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα.

Παράλληλα με τη σειρά πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Βότκα μολότοφ». Πρόκειται για μια εκρηκτική κωμωδία της Ελένης Ράντου, βασισμένη στη διασκευή του Νιλ Σάιμον πάνω στα διηγήματα του Τσέχωφ, με την οποία η Κ. Γερονικολού, μαζί με τον Τάσο Χαλκιά, θα είναι σε περιοδεία μέχρι τον Ιούνιο. Για τον θεατρικό χειμώνα η Κατερίνα ψηφίζει και πάλι κωμωδία, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει με τον σκηνοθέτη Νικορέστη Χανιωτάκη για να συνεργαστούν σε ένα νέο αγγλικό κωμικό έργο στο θέατρο «Λαμπέτη».

ΠΗΓΗ: Realnews – Κορύνα Μανταγάρη

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα