Γιάννης Στάνκογλου: Τα παιδιά μου με έχουν κάνει καλύτερο άνθρωπο

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τα παιδιά του και για το πόσο καλύτερο άνθρωπο τον έχουν κάνει.  Όπως είπε ο δημοφιλής ηθοποιός, από την ημέρα που γεννήθηκαν έκανε πίσω τον εγωκεντρισμό του και είναι πάντα πρώτα τα παιδιά του. Αναφέρθηκε επίσης στην σχέση που έχει δημιουργήσει με την κόρη του, η οποία βρίσκεται στην εφηβεία, λέγοντας πως θα ήθελε πολύ να του γνωρίσει ένα φλερτ της.

«Από τότε που έγινα μπαμπάς άλλαξα πολύ, Έχω κάνει πολύ πίσω όλο τον εγωκεντρισμό που μπορεί να είχα. Δε βάζω τον εαυτό μου πρώτο στις επιλογές μου πλέον, είναι πάντα τα παιδιά μου. Νομίζω ότι τα παιδιά μου με έχουν κάνει καλύτερο άνθρωπο. Η κόρη μου έχει μπει στην εφηβεία, ο γιος μου θέλει 3-4 χρονάκια ακόμα. Μιλάμε με την κόρη μου, μου ανοίγεται και είναι όμορφη αυτή η σχέση, βλέπεις την εμπιστοσύνη που σου έχει το παιδί. Θα αντιδράσω μια χαρά αν μου γνωρίσει ένα φλερτ της, θα ήθελα πολύ να τον γνωρίσω και να κάνουμε και παρέα».

Απαντώντας σε ερώτηση γιατί απείχε από την μυθοπλασία πολύ καιρό, ο Γιάννης Στάνκογλου είπε ότι μετά την συμμετοχή του στο «Νησί», ο προσωπικός του πήχυς είχε ανέβει πάρα πολύ.

«Μετά το “Νησί” απείχα από τη μυθοπλασία για δέκα χρόνια περίπου. Ήταν μια από τις καλύτερες δουλειές που έχω κάνει. Είχε ανέβει κάπως ο πήχης και επειδή δεν είναι κριτήριό μου πάντα τα χρήματα, προσέχω όσο γίνεται να βρίσκω πράγματα που με εκφράζουν εκείνη τη στιγμή».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε την περίοδο που αποφάσισε να πάει στη Νέα Υόρκη, αμέσως μετά την σχολή υποκριτικής, ο Γιάννης Στάνκογλου τόνισε ότι δεν είχε καμία στήριξη, αλλά δεν μετανιώνει για τη συγκεκριμένη απόφαση.

«Πήγα στη Νέα Υόρκη αλλά δε θα έλεγα ότι κυνήγησα το όνειρο της διεθνούς καριέρας. Πήγα αρκετά απροετοίμαστος για κάτι τέτοιο. Ήταν μόλις είχα τελειώσει τη δραματική σχολή και βέβαια δε το μετάνιωσα καθόλου που έμεινα δυο χρόνια γιατί ήταν για μένα ένα πηγάδι γνώσεων.

Υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές. Και οικονομικά δεν είχα κάποια στήριξη, δούλευα για να τα βγάλω πέρα. Υπήρχαν στιγμές που μέτραγα τα σεντς για να πάρω το μετρό. Είχα ξεκινήσει έτσι κι αλλιώς να δουλεύω από τα 14» ανέφερε ο Γιάννης Στάνκογλου για την περίοδο που πήγε στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθεί το βίντεο:

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα