Γιάννης Στάνκογλου: Μιλά για τα δημοσιεύματα περί σχέσης με τη Σίσσυ Χρηστίδου – «Μου φάνηκε πολύ άρρωστο»
Ο Γιάννης Στάνκογλου για μπάνιο στη θάλασσα
Credit: Yiannis Stankoglou/Instagram

Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” την Τετάρτη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πριν από λίγους μήνες που τον ήθελαν ζευγάρι με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μπλέχτηκα παρά τη θέλησή μου σε έναν κυκεώνα δημοσιευμάτων, χωρίς να έχει γίνει και τίποτα. Ήταν εντελώς fake και ταράχτηκα πάρα πολύ. Επειδή ξύπνησα κι είδα μηνύματα στο κινητό μου και μετά είδα κι εκπομπές να το αναπαράγουν και να είναι σίγουροι ότι το ήξεραν. Τι ξέρατε; Αφού δεν ισχύει τίποτα. Πώς το ξέρατε; Μου φάνηκε πολύ άρρωστο. Δηλαδή να υπήρχε κάτι, έστω μια υπόνοια και να πεις βάλε την ουρά στα σκέλια και γέλα το, αλλά χωρίς τίποτα μου φάνηκε λίγο…» είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Και συνέχισε: «Πήρα τηλέφωνο τον άνθρωπο που έβγαλε την πρώτη είδηση και του είπα; “Θα σου άρεσε αν στο έκαναν εσένα αυτό; Να πω εγώ σε μία εκπομπή ότι σε είδα με κάποιον σε ένα μπαρ να φιλιέσαι όπου δεν είναι ο σύζυγός σου. Πώς θα σου φαινόταν ενώ έχεις και παιδιά;”. Ευτυχώς μίλησα στην κόρη μου το ίδιο βράδυ και της είπα ότι υπάρχει αυτό και δεν ισχύει τίποτα κι αν ισχύει κάτι θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε και θα σας το πω εγώ και κανένα κανάλι. Πήγε η κόρη μου την επόμενη ημέρα στο σχολείο και τη ρωτούσαν τι έγινε με τον μπαμπά σου. Αν δεν είχα παιδιά, μπορεί να το άφηνα και λίγο. Τα παιδιά έπαιξαν ρόλο. Ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα