Γιάννης Κατινάκης: Αν η Μαρία Καβογιάννη ήταν στο Χόλιγουντ, η Μέριλ Στριπ θα ήταν σπίτι της
Γιάννης Κατινάκης παραλία
Credit: giannis_katinakis

Ο Γιάννης Κατινάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Γκαράζ”. Ο stand up comedian μίλησε μεταξύ άλλων για την Μαρία Καβογιάννη και εξέφρασε τον θαυμασμό του.

Ο Γιάννης Κατινάκης αποκάλυψε ότι όνειρό του είναι να συνεργαστεί κάποια στιγμή μαζί της. «Η Μαρία Καβογιάννη παίζει πάρα πολύ ρόλο σε αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή. Ήταν η δική μου διέξοδος σε όλα αυτά που πέρναγα. Εγκλήματα, Ντόλτσε Βίτα. Συγκλονιστική» είπε ο Γιάννης Κατινάκης και πρόσθεσε:

«Με έμαθε πρώτη φορά ότι μπορείς να γελάσεις με ό,τι φοβάσαι. Και τότε ήταν που μου πέραση η σκέψη πως αυτό που κάνει στη δική μου ψυχή θέλω και εγώ να το κάνω στον κόσμο. Aν η Μαρία ήταν στο Hollywood, η Μέριλ Στριπ θα ήταν σπίτι της και θα μάσαγε τις κιλότες της. Θα το πω αυτό!».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιάννης Κατινάκης είπε: «Δεν την παλεύει ο κόσμος. Έχει έρθει ένας μουρλαμός αδιανόητος. Παλαιότερα σίγουρα τα πράγματα ήταν πολύ πιο πίσω σε θέματα ενημέρωσης, υπήρχαν παρωπίδες. Επειδή ο κόσμος ήταν πιο αεράτος δεν ξεσπούσε σε αυτά που μισεί. Μετά το 2010 ήρθε η κρίση. Ο κόσμος ζορίστηκε... δεν έχει να φάει. Δεν είναι δικαιολογία όμως για να εξαπολύεις τόσο μίσος. Τόσο μίσος έτσι ανεξέλεγκτα εναντίον ανθρώπων... που έφτιαξε η φύση που η ίδια… έφτιαξε και σένα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα