Γιάννης Μπέζος: H παρέα πολλές φορές είναι χειρότερη από τον Χίτλερ

Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή “Γεια σας” και τη Μαρία Μπακοδήμου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα του, το θέατρο, την κόρη του, τις γνώμες των άλλων και αποκάλυψε το moto του.

“Το motto του στη ζωή είναι το “θάρρος”. Αυτό που προσπαθώ να λέω και στους νεότερους είναι όχι να δουλεύουνε με θάρρος, να ζούνε με θάρρος και να μη φοβούνται κυρίως την παρέα τους. Ξέρετε η παρέα μας είναι ο χειρότερος εχθρός μας”, τόνισε ο Γιάννης Μπέζος και πρόσθεσε: “Αν ένας νέος διαφωνήσει με την παρέα του, είναι μαύρο πρόβατο. Η παρέα πολλές φορές είναι χειρότερη από τον Χίτλερ”.

Στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση για το ποια αξία θεωρεί πιο σπουδαία: Την Ελευθερία. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ιδανικό. Το μεγαλύτερο ιδανικό είναι η Ελευθερία. Αλλά πρέπει να το εξηγήσω και αυτό: Όχι η Ελευθερία γενικά {είμαι ελεύθερος και χαρούμενος”, αλλά “είμαι ελεύθερος και υπεύθυνος». Με νοιάζει η γνώμη των άλλων, πως δεν με νοιάζει. Δεν με νοιάζει η γνώμη των ανόητων. Η γνώμη όμως ανθρώπων που τους εκτιμώ, με ενδιαφέρει πάρα πολύ”.

Για την κόρη του, Ηρώ Μπέζου, υπογράμμισε: “Δεν υπήρχε περίπτωση η κόρη μου να γίνει κάτι άλλο και να μη γίνει ηθοποιός. Επειδή την παρακολουθούσα από τα πρώτα της βήματα στο θέατρο, είδα ότι είχε ενδιαφέρον μέσα της. Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο είναι πολλά πράγματα. Είναι το πάθος, η παιδεία, το να παίρνεις σοβαρά τον εαυτό σου». Παράλληλα συνέχισε: «Δηλαδή, να μην είσαι έτοιμος να εκφυλιστείς και να γίνεις γελοίος, πράγμα που συνηθίζεται πολύ. Δεν κάνεις γι΄ αυτή τη δουλειά απλά. Κάνεις θέαμα και δεν κάνεις θέατρο. Παντού υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Δεν υπάρχει τομέας επαγγελματικός που να μην τα έχει όλα”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Γιάννης Μπέζος τόνισε: “Έχω σταματήσει το Ευτυχισμένοι Μαζί και το Άκρως Οικογενειακόν και της Ελλάδος τα παιδιά επειδή κάποια στιγμή δεν έπρεπε να συνεχίσουν διότι το αποτέλεσμα δεν θα ήταν αυτό που έπρεπε. Πολλοί είπαν διάφορα ότι “είμαι ένας αιμοσταγής πρωταγωνιστής που δεν σκέφτομαι τους άλλους” και τα λοιπά. Επιμένω και ξαναλέω, το αν σκέφτομαι τους συναδέλφους μου έχει κριθεί. Εμένα με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα που βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα