Γιάννης Αϊβάζης: «Είπα στην Μαρία Κορινθίου φύγε από το Πρωινό, ο κόσμος έχει καταλάβει και ξέρει»
Γιάννης Αϊβάζης-Μαρία Κορινθίου
Credit: Ioannis Aivazis/Instagram

Ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Δύο στις 10”. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την αποχώρηση της συζύγου του, Μαρίας Κορινθίου, από το Πρωινό.

“Η Μαρία είναι μια δυναμική γυναίκα που καταφέρνει πολλά μόνη της και μπορεί και τα βγάζει πέρα”, είπε ο Γιάννης Αϊβάζης και πρόσθεσε:

“Υπήρξε στιγμή που της είπα “φύγε από εκεί”. Και πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε γι΄ αυτό, νομίζω, τελείωσε, γενικά ο κόσμος έχει καταλάβει, ξέρει, είναι λίγο επώδυνο σε γενικές γραμμές αυτό. Υπήρξαν στιγμές που της είπα “για να μην είσαι έτσι σταμάτα”. Και ήταν πολύ ξαφνικό αυτό που συνέβη. Δεν αξίζει να το συζητάμε. Ο καλύτερος κριτής είναι ο κόσμος και πρέπει να σταματήσει και κάποια στιγμή αυτό το πράγμα”.

Για το πώς κρατάνε τον γάμο τους σε ισορροπία, ο Γιάννης Αϊβάζης σημείωσε: «Άλλοτε με βήματα πίσω και άλλοτε με βήματα μπροστά. Δεν είναι όλα ρόδινα. Δεν διαφέρουμε σε τίποτα από ζευγάρια, τα οποία είναι στη διπλανή πόρτα. Όλοι μας άνθρωποι είμαστε, θα πούμε και το κακό μας, θα πούμε και το καλό μας. Αυτό που υπερισχύει είναι η αγάπη και δεν το λέω μόνο ρομαντικά, είναι η αλήθεια. Οι εντάσεις μας διαρκούν το μάξιμουμ 20 λεπτά, μετά τα 20 λεπτά είμαστε με χαμόγελα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα