Geri Halliwell: Ταπεινωμένη από το σκάνδαλο του Christian Horner – Έντονη κρίση στον γάμο τους
H Geri Halliwell με τον σύζυγό της
Credit gerihalliwellhorner / Instagram

Έντονους κλυδωνισμούς αντιμετωπίζει ο γάμος της Geri Halliwell και του Christian Horner και για πρώτη φορά τίθεται πλέον υπό αμφισβήτηση, σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού. Στη δημοσιότητα ήρθαν τα υποτιθέμενα μηνύματα που αντάλλαξε το αφεντικό της Red Bull με μια γυναίκα υπάλληλο, αφήνοντας το πρώην Spice Girl ταπεινωμένο.

Το ζευγάρι κατάφερε να χαμογελάσει με ανακούφιση όταν η Red Bull απάλλαξε τον Horner από τις κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά έπειτα από εσωτερική έρευνα για την υποτιθέμενη σχέση του με την υπάλληλο.

Όμως την Πέμπτη, μια σειρά από μηνύματα και φωτογραφίες στο WhatsApp δόθηκαν στη δημοσιότητα σε δεκάδες δημοσιογράφους και σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού, φέρνοντας ξανά το σκάνδαλο στο φως της δημοσιότητας.

Φίλοι από το περιβάλλον της Geri, που στάθηκε αποφασιστικά στο πλευρό του επί εννέα χρόνια συζύγου της καθ’ όλη τη διάρκεια της εσωτερικής έρευνας, αποκάλυψαν τώρα ότι “κατέρρευσε εντελώς εξαιτίας των διαρροών”.

Η Halliwell λέγεται ότι είχε προγραμματίσει να πετάξει για το Grand Prix που διεξάγεται στο Μπαχρέιν αυτό το Σαββατοκύριακο για να ξανασυναντηθεί δημόσια με τον Horner. Ωστόσο, όσοι βρίσκονται κοντά στην πρώην popstar δήλωσαν ότι είναι πλέον “εξαιρετικά απίθανο” να τον ακολουθήσει.

Αντιθέτως, “αισθάνεται ταπεινωμένη” αφού τα μηνύματα διαδόθηκαν “τόσο ευρέως εκεί έξω”, πρόσθεσε ένας φίλος.

Εκατοντάδες προσωπικές ανταλλαγές στο WhatsApp που υποτίθεται ότι έγιναν μεταξύ του Horner και της συναδέλφου του κυκλοφόρησαν μέσω ενός ανώνυμου λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ο Horner πήρε άδεια από τη μητρική εταιρεία της Red Bull με έδρα το Σάλτσμπουργκ – και του είπαν ότι μπορεί να παραμείνει ως επικεφαλής της ομάδας του παγκόσμιου πρωταθλήματος με μισθό 8 εκατομμυρίων λιρών ετησίως – μόνο 24 ώρες πριν δημοσιοποιηθούν τα κείμενα.

Η Halliwell είχε πει στους φίλους της ότι ήταν “ανακουφισμένη και ενθουσιασμένη” που οι ισχυρισμοί εναντίον του συντρόφου της, με τον οποίο μοιράζεται τον επτάχρονο γιο της Monty, είχαν τελικά αποσυρθεί.

Φίλοι της πρώην Spice Girl είπαν στη Mail ότι πίστευε ότι το σκάνδαλο είχε “επιτέλους εξαφανιστεί”, αλλά προειδοποίησαν ότι η εμφάνιση των προσωπικών μηνυμάτων – στα οποία υπάρχουν 79 στιγμιότυπα οθόνης – θα μπορούσε να την “καταστρέψει”.

Ένας από αυτούς είπε: “Όλο αυτό το διάστημα ο Christian υποσχόταν ότι δεν υπήρχε τίποτα σε αυτό”.

Ένας άλλος είπε ότι τώρα φοβάται για το πώς η σταρ, η οποία έχει μείνει ταπεινωμένη, θα μπορέσει να κατανοήσει μια τέτοια δημόσια ταπείνωση.

Είπε: “Η Geri ζούσε σε αυτή την ευτυχισμένη φούσκα για τόσα πολλά χρόνια τώρα, νόμιζε ότι είχε τον πρίγκιπά της και τον ιππότη της με τη λαμπερή πανοπλία, αλλά τώρα αυτό. Νόμιζε ότι όλα είχαν εξαφανιστεί, ήταν ενθουσιασμένη όταν έμαθε ότι ο Christian είχε απαλλαγεί. Η Geri διαπομπεύτηκε όταν τα έφτιαξε με τον Christian επειδή είχε μόλις αποκτήσει άλλο ένα μωρό με άλλη γυναίκα, αλλά έχει δουλέψει σκληρά για να απαλλαγεί από αυτή την εικόνα για την ίδια και τον Christian, και ιδίως ότι είναι μια αντροχωρίστρα.Τώρα όλα κατέρρευσαν. Τα δάκρυα σταμάτησαν όταν ήρθε η απόφαση την Τετάρτη, τώρα θα αρχίσουν πάλι.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα