Search
Close this search box.
George Clooney: Γιατί η Γαλλία είναι παράδεισος για τα παιδιά του
O George Clooney και η σύζυγός του Amal Alamuddin στην πρεμιέρα της ταινίας του "Wolfs" στο 81ο Φεστιβάλ Βενετίας, 1 Σεπτεμβρίου 2024
O George Clooney και η σύζυγός του Amal Alamuddin στην πρεμιέρα της ταινίας του "Wolfs" στο 81ο Φεστιβάλ Βενετίας, 1 Σεπτεμβρίου 2024 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - EPA/ETTORE FERRARI

Ο George Clooney χάρισε στους θαυμαστές του σπάνιες ματιές από την οικογενειακή του ζωή και μάλιστα στη ζωή των δίδυμων παιδιών του, τα οποία δεν βλέπουμε δημοσίως μαζί τους γονείς τους.

Ο σταρ μίλησε ανοιχτά για τη ζωή της οικογένειάς του στην Ευρώπη στο Esquire, με τον George Clooney να προσφέρει μια ματιά στη ζωή του στη Γαλλία με τη γυναίκα του, Amal Clooney, και τα δίδυμά τους, Alexander και Ella, 8 χρόνων. Ο George δήλωσε στο περιοδικό ότι αισθάνεται «πολύ τυχερός» που μπορεί να μεγαλώνει τα παιδιά του σε μια φάρμα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας του Χόλιγουντ.

«Ξέρετε, ζούμε σε μια φάρμα στη Γαλλία. Μεγάλο μέρος της ζωής μου όταν μεγάλωνα ήταν σε φάρμα, και όταν ήμουν παιδί, μισούσα ολόκληρη την ιδέα», εξήγησε. «Αλλά τώρα, για εκείνα, είναι διαφορετικά — δεν είναι συνέχεια στα iPad τους, καταλαβαίνετε; Παίρνουν δείπνο με τους ενήλικες και πρέπει να μαζεύουν τα πιάτα τους. Έχουν μια πολύ καλύτερη ζωή».

«Ανησυχούσα να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας στο Λος Άντζελες, στην κουλτούρα του Χόλιγουντ. Νόμιζα ότι δεν θα είχαν ποτέ ίσες ευκαιρίες στη ζωή», πρόσθεσε. «Στη Γαλλία — δεν τους νοιάζει τόσο η φήμη. Δεν θέλω να περπατάνε ανήσυχα για τους παπαράτσι. Δεν θέλω να συγκρίνονται με τα διάσημα παιδιά άλλων».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, καταγράφηκε μια αστεία στιγμή ενώ η τετραμελής οικογένεια απολάμβανε το γεύμα της. Όταν ο George παρουσίασε το μεσημεριανό — λεμονάτα ζυμαρικά και κοτόπουλο με φρέσκες ντομάτες από τον κήπο τους — η Amal αστειεύτηκε ότι ήταν «τυχερά» που εκείνη «δεν είχε μαγειρέψει τίποτα». Ο George, αστειευόμενος, ρώτησε τα δίδυμα τι θα γινόταν αν η μητέρα τους μαγείρευε. Μαζί, η Ella και ο Alexander απάντησαν με μια φωνή: «Όλοι πεθαίνουμε!»

Το ζευγάρι, που υποδέχτηκε τα δίδυμα τον Ιούνιο του 2017, προσπαθεί να κρατά τη ζωή της οικογένειας ιδιωτική. Σε πρόσφατη συζήτηση με το Glamour, η Amal αποκάλυψε ότι όταν επισκέπτονται το σπίτι τους καλεσμένοι, τους παίρνει τα κινητά για να δημιουργήσει έναν ασφαλή χώρο για ιδιωτικές στιγμές.

«Η δημιουργία ιδιωτικών στιγμών και χώρων γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Αλλά γι’ αυτό φιλοξενούμε πολύ στο σπίτι», είπε στο περιοδικό. «Τώρα έχω ένα καλάθι για τα κινητά, που χρησιμοποιώ για να παίρνω τα κινητά όλων!»

«Είναι σημαντικό να βρεις την ισορροπία ώστε να έχεις χρόνο μόνο με την οικογένειά σου και με τους φίλους σου, όπου οι άνθρωποι νιώθουν ότι μπορούν να έχουν έναν ασφαλή και ειλικρινή διάλογο», πρόσθεσε. «Και θα έλεγα ότι το να γίνεις γονιός σε ανησυχεί περισσότερο για ορισμένες παρεμβάσεις. Οπότε κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να ελαχιστοποιήσουμε οποιοδήποτε αντίκτυπο στα παιδιά μας. Δεν τα εκθέτουμε στον κόσμο, δεν έχουμε ποτέ δημοσιεύσει φωτογραφία τους ή κάτι τέτοιο».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα