Γέννησε η Kylie Jenner;
Instagram @kyliejenner

Γέννησε! Αν λάβουμε υπόψιν την ενδελεχή έρευνα των fan της. Και πιστέψτε μας, δεν λέγονται φανατικοί θαυμαστές άδικα γιατί οι άνθρωποι αυτοί έχουν μάθει να μελετάνε μέχρι και τα νύχια του αγαπημένου τους celebrity. Ναι, σωστά διαβάσατε, όλα δείχνουν ότι η Kylie Jenner έφερε στον κόσμο και το δεύτερο παιδί της και οι fans το βασίζουν σε μια σειρά γεγονότων που μέχρι τώρα ποτέ δεν βγήκε λάθος. Τύφλα να έχει το FBI.  

Instagram @kyliejenner

Συγκεκριμένα, μια είναι η super fan της Kylie την οποία όλοι φαίνεται να ακούνε. Η Emily Shwartz άρχισε να προβλέπει γεγονότα ήδη πριν από την εγκυμοσύνη της Kylie Jenner στο TikTok και το ένα μετά το άλλο να βγαίνουν σωστά.

Αρχικά αναρωτήθηκε γιατί κανένας δεν δημοσίευσε φωτογραφίες από τα 24α γενέθλια της Kylie, υποθέτοντας ότι ο λόγος ήταν μια κρυφή εγκυμοσύνη. Για να προσθέσει λάδι στη φωτιά, η ίδια ανέφερε ότι τελευταία είχε βρεθεί με τον τότε πρώην της και πατέρα της Stormi, Travis Scott. Λίγες μέρες μετά, η Kylie αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος.

Instagram @kyliejenner

Τώρα, η Shwartz επιστρέφει με την θεωρία ότι η σταρ έχει ήδη γεννήσει. Που βασίζει το γεγονός; Πρόσφατα παρατήρησε μια φωτογραφία της Kylie κάτω από μία κουβέρτα αεροπλάνου. Και όπως πολύ σωστά γνωρίζουμε όσες εγκυμονούν και έχουν ξεπεράσει τις 36 εβδομάδες δεν μπορούν να πετάξουν.

Επίσης, είχε ήδη προβλέψει την εβδομάδα τοκετού από το επεισόδιο του reunion με τον Andy Cohen που γυρίστηκε στις 23 Απριλίου και δείχνει την Jenner να αποφεύγει την κάμερα. Πράγμα που σημαίνει ότι ήξερε ήδη για την εγκυμοσύνη της και αν υπολογίσουμε τις εβδομάδες, η ημερομηνία τοκετού πέφτει την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου. Απλά μαθηματικά!   

Instagram @kyliejenner

Κι ένα τελευταίο στοιχείο που μας οδηγεί στο συγκεκριμένο συμπέρασμα, η πρόσφατη φωτογραφία της Kylie με την φουσκωμένη κοιλιά και την λεζάντα “I am a woman” που σύμφωνα με τους fans, ήρθε για να θολώσει τα νερά.

Καθόλου απίθανο, αν αναλογιστούμε ότι έκρυβε την προηγούμενη εγκυμοσύνη της για εννιά ολόκληρους μήνες. Όπως και να έχει δεν μπορείς να κρύψεις ένα παιδί, ειδικά αν είσαι η Kylie Jenner. Congrants Kylie!

Instagram @kyliejenner

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα