Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η ιστορία πίσω από το κολιέ που δεν βγάζει από πάνω της
Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Credit: Garifalia kalifoni/Instagram

Όλοι έχουν παρατηρήσει το κολιέ που φορά συνεχώς η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Η influencer αποκάλυψε πως είναι το πρώτο δώρο που της έκανε ο Χρήστος Μάστορας στα γενέθλιά της και δεν το αποχωρίζεται ποτέ.

Με αφορμή μία ερώτηση που δέχτηκε, θέλησε ωστόσο να ξεκαθαρίσει πως το συγκεκριμένο κόσμημα έχει αντιγράψει εταιρεία κοσμημάτων και το πουλά διαφημίζοντας πως πρόκειται για το κολιέ της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κάποιες εταιρείες λένε ψέματα σε πελάτες ή σε εσάς που μπορεί να στείλετε μήνυμα και να έχετε δει μια αντιγραφή αυτού του κολιέ, που δεν το βγάζω από πάνω μου. Είναι το πρώτο δώρο που μου είχε κάνει το αγόρι μου στα γενέθλιά μου. Αλλά πολλές εταιρίες faux κοσμημάτων το έχουν φτιάξει. ΟΚ, αλλά σας λένε ψέματα!

Μπορεί να τους στείλετε μήνυμα και να τους ρωτήσετε αν είναι αυτό το κολιέ που φοράω και να σας απαντήσουν θετικά. Να πω ότι είναι ψεματάκια και ότι δεν είναι σωστό να κοροϊδεύετε το κοινό σας και το κοινό μου ταυτόχρονα. Οπότε θέλω να ξεκαθαρίσω εδώ, ότι δεν ανήκει σε καμία από τις εταιρείες που το διαφημίζουν. Αυτά».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα