Search
Close this search box.
Φωτεινή Πετρογιάννη – Άρια Καλύβα: Καυγάς στον αέρα της εκπομπής
Η Φωτεινή Πετρογιάννη στην εκπομπή Πρωινό
Credit: Fotini Petrogianni/Instagram

Ανέβηκαν οι τόνοι στον αέρα της εκπομπής “Πρωινό” με την Άρια Καλύβα και τη Φωτεινή Πετρογιάννη να «συγκρούονται» και τον Γιώργο Λιάγκα να προσπαθεί μάταια να επαναφέρει την ισορροπία.

Αφορμή στάθηκε ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε από τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου ο Δημήτρης Φιλιππίδης μετά τις καταγγελίες σε βάρος του πατέρα του, Πέτρου Φιλιππίδη.

Σχολιάζοντας την είδηση ότι ο Δημήτρης Φιλιππίδης αντικατέστησε τον Δημήτρη Σαμόλη στην παράσταση «Διπλανό δωμάτιο», η Άρια Καλύβα και η Φωτεινή Πετρογιάννη διαφώνησαν σε έντονο βαθμό.

«Αποκαθιστάται μια κατάσταση. Πριν από κάποια χρόνια, ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, ντρεπόταν να πει το όνομά του. Δούλευε στα κρυφά γκαρσόνι σε κεντρική καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας, για να μην πουν ότι κάποιος δίνει δουλειά στον γιο εκείνου που κατηγορείται. Ήταν μια τεράστια αλητεία που διέπραξε η κοινωνία. Αν ο πατέρας του κατηγορήθηκε για κάτι, τι συνευθύνη υπάρχει στο παιδί; Να μην τολμάει κάποιος να τον πάρει στο θέατρο και να πηγαίνει κρυφά να δουλέψει, για να μην πουν οι παρουσιαστές ή οι εκπομπές κάτι», σημείωσε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Αυτό είναι κάτι που δημιούργησαν οι θεατρικοί παραγωγοί, όχι οι γυναίκες του metoo» απάντησε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Θυμάστε ότι ο κόσμος φοβόταν να μιλήσει τότε», σχολίασε από την πλευρά της η Άρια Καλύβα με τη συνάδελφό της να επιμένει: «Και πάλι, το βάρος το έχουν οι θεατρικοί παραγωγοί».

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε και στη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, η οποία δούλευε κρυφά στο θέατρο με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να αντιδρά: «Είναι άλλη περίπτωση η Ελπίδα Νίνου, δεν έχει καμία ευθύνη για ότι και αν έχει κάνει ο σύζυγός της, αλλά έχει τοποθετηθεί και έλεγε ότι λένε ψέματα οι γυναίκες. Έχει “επιτεθεί” πολλάκις σε αυτές τις γυναίκες. Μπορείς να υπερασπιστείς τον άντρα σου απλά με το να είσαι στο πλευρό του».

«Άρα, εμμέσως, καταλαβαίνουμε ότι φταίνε και αυτοί οι άνθρωποι, από τη στιγμή που υποστήριξαν τον άνθρωπό τους» σχολίασε η Άρια Καλύβα με τον καυγά να συνεχίζεται ως εξής:

«Αυτό είπα; Όχι, δεν θα πάμε παρακάτω, αυτό είπα; Άρια, αν δεν ακούς καλά, υπάρχουν καταπληκτικοί ΩΡΛ»

«Σε παρακαλώ πολύ, όχι προσωπικές επιθέσεις. Δεν δέχομαι προσωπικές επιθέσεις και ειδικά από σένα».

«Ειδικά από μένα; Γιατί; Τι είμαι εγώ; Με σνομπάρεις; Δεν κατάλαβα…»

-«Σε παρακαλώ πολύ! Κάνουμε ένα διάλογο πολιτισμένο…»

-«Δεν κάνεις διάλογο…»

«Αναφέρεσαι στην ποιότητα της ακοής μου. Σε παρακαλώ πολύ, να ανακαλέσεις.»

-«Δεν ανακαλώ καθόλου. Να ανακαλέσεις εσύ».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα