Φωκάς Ευαγγελινός: «Όταν πήραμε την πρώτη θέση με την Παπαρίζου, είπα ”Δεν θα μου το μαυρίσετε αυτό”»
Φωκάς Ευαγγελινός
Credit: studio4_ert/Instagam

Ο Φωκάς Ευαγγελινός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Τετάρτης. Ο γνωστός χορογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για τη Eurovision και την πρωτιά της Έλενας Παπαρίζου, καθώς και τις αποτυχίες τους.

«Τότε με την Έλενα Παπαρίζου ερχόμουν πίσω στην Ελλάδα με τέτοια χαρά, σαν παιδί. «Πήραμε την πρώτη θέση» έλεγα και όταν ήρθα εδώ, λέω «όχι παιδιά, δεν θα σας αφήσω να μου το μαυρίσετε αυτό». Εγώ δεν βγαίνω συχνά να μιλήσω ούτε γι’ αυτό που έχω κάνει, ούτε για το αποτέλεσμα που έχω φέρει. Αφήνω τα πράγματα να κρίνονται από αυτό που συμβαίνει.

Δεν μου αρέσει το μετά, το να το αναλύω. Παίρνω όμως 100% την ευθύνη αυτού που κάνω. Δηλαδή θέλω, ναι, αν κάτι είναι αποτυχία να το χρεωθώ, Γιατί έχω κάνει και αποτυχίες, δεν είναι ξαφνικά οι πρώτες θέσεις. Για παράδειγμα, με την Demy δεν είχαμε πάει καλά, γιατί να μην το πω; Δηλαδή δεν είναι μόνο οι επιτυχίες. Εγώ το θυμάμαι και θέλω να το πω για να μην λένε ότι λέω μόνο για την Παπαρίζου», είπε αρχικά ο Φωκάς Ευαγγελινός και πρόσθεσε:

«Τότε (σ.σ. με την Demy) είχαν πάει όλα λάθος! Ήταν πολλά πράγματα και άμα ασχοληθώ τώρα δεν θα τελειώσουμε. Μετά την Παπαρίζου όμως είπα μέσα μου «όχι ρε, δεν γίνεται να στεναχωρηθώ, δεν θέλω να βγω πουθενά» και δεν βγήκα πουθενά. Δεν το ήθελα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα