Φιλαρέτη Κομνηνού: «Θα γίνω γιαγιά, δεν κρατιέμαι!»
filareti/instagram

Ο ενθουσιασμός της Φιλαρέτης Κομνηνού δεν κρύβεται!
Η νύφη της, η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη και ο γιος της Γιώργος Παπαγεωργίου, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η 64χρονη ηθοποιός, δημοσίευσε μια φωτογραφία της Δανάης με τη λεζάντα «ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑΓΙΑ!!!! δεν κρατιέμαι άλλο πια… ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑΓΙΑ!!».

Η μέλλουσα μανούλα Δανάη Μιχαλάκη, είχε επιλέξει την ημέρα των γενεθλίων της για να ανακοινώσει στο προφίλ της στο instagram τη χαρμόσυνη είδηση.

Για τη Δανάη Μιχαλάκη η μέρα εκείνη ήταν ξεχωριστή, καθώς εκτός από τα γενέθλιά της, γιόρταζε και την επέτειο του γάμου της. Οπότε η χαρά της είναι τριπλή. Η ηθοποιός δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε στην θάλασσα με φουσκωμένη κοιλίτσα. «Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!» είχε γράψει στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, είχε καταφύγει και εκείνος στο Instagram για να δηλώσει τη χαρά του: «Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθει. – Μανώλης Φάμελλος. (Ναι είναι αυτό που νομίζετε, ναι είμαι πολύ χαρούμενος, ναι όταν μαθαίνεις οτι θα γίνεις μπαμπάς η ζωή σου κάνει ένα κλικ προς την άνευ όρων καλοσύνη.)», είχε γράψε στη δική του ανάρτηση.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, τον Αύγουστο του 2021 στη Σύρο, παρουσία αρκετών φίλων και συνεργατών.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα