Φάνης Μουρατίδης: Αν μου έλεγε ο γιος μου ότι είναι ομοφυλόφιλος θα προσπαθούσα να στηρίξω την επιλογή του

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” για τη συμμετοχή του στην πολυαναμενόμενη σειρά του Mega, “Maestro”, για το κίνημα #Μetoo και για την οικογένειά του.

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με την Χαρούλα Αλεξίου στο “Maestro”, o αγαπημένος ηθοποιός τόνισε: “Είναι συγκινητικό που η Χαρούλα Αλεξίου υποδύεται την πεθερά μου στο Maestro. Η εφηβεία μου ήταν συνυφασμένη με τα τραγούδια της, τα οποία άκουγα στο αυτοκίνητο του πατέρα μου. Είναι ωραίο να συναντιέσαι με ανθρώπους που καθόρισαν την εφηβεία σου”.

Για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο Φάνης Μουρατίδης υπογράμμισε: “Για μένα για να μην φανώ υπερβολικός, αν δεν είναι ο καλύτερος “παραμυθάς” της γενιάς μας, είναι σίγουρα από τους καλύτερους”.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το πώς θα αντιδρούσε αν ο γιος του, τού έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος: “Στο παιδί μου, εγώ θα προσπαθήσω να στηρίξω το τι θέλει αυτός. Φτάνει αυτό που θέλει, να το θέλει”.

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε και για το @Metoo στο οποίο πρωτοστάτησε η σύζυγός του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους καταγγέλλοντας τον Πέτρο Φιλιππίδη:

“Οι κοινωνίες εξελίσσονται, τα πράγματα αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν, αυτό δεν μπορεί να μην συμπαρασύρει κάποια πράγματα. Άρα σε όλους τους χώρους κάποιοι παίρνουν μία πρωτοβουλία. Νιώθω περήφανος για αυτούς που έχουν το κουράγιο και το θάρρος και την αντοχή ψυχής να βγουν μπροστά και να πάρουν στους ώμους τους αυτή την ευθύνη. Οι άνθρωποι που φέρνουν ην αλλαγή με το #metoo έρχονται αντιμέτωποι με τον φόνο που είναι τεράστιος. Το μήνυμα προς όλους τους ανθρώπους είναι ότι η εποχή του φόβου έχει τελειώσει και μπορούμε να μιλάμε πια για αυτά τα πράγματα. Όσο δεν μιλάμε η σιωπή μας γίνεται συνενοχή”.

Στην ερώτηση τι θα έλεγε στον Πέτρο Φιλιππίδη αν τον συναντούσε επέλεξε να μην απαντήσει.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα