Φαίη Σκορδά: Η νέα δήλωση για την προσωπική της ζωή
φαίη σκορδά προσωπική ζωή
Credit:fayskorda/Instagram

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” μίλησε η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια μίλησε για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της ζωή.

Για την προσωπική της ζωή

Στην ερώτηση αν έχει χρόνο για προσωπική ζωή η ίδια απάντησε: «Χώρος για προσωπική ζωή υπάρχει, πρόσωπο δεν υπάρχει».

Για τα νούμερα τηλεθέασης

«Δεν θα θυσίαζα ποτέ αυτό που είμαι για τα νούμερα τηλεθέασης. Όταν κάνεις καθημερινό και πάρα πολλά χρόνια, είσαι ο εαυτός σου. Δεν γίνεται να μη βγει ο εαυτός σου, παρότι ακολουθείς κάποιους τηλεοπτικούς κανόνες, παρότι είσαι σε ένα τηλεοπτικό κανάλι που πρέπει να σέβεσαι, παρότι έχεις τους συνεργάτες κι όλοι μαζί είστε μία ομάδα και βγαίνει το πρόσημο θετικό ή αρνητικό» δήλωσε η Φαίη Σκορδά.

Για την εκπομπή “Fay’s time”και το συμβόλαιό της

Μιλώντας για αυτή την τηλεοπτική χρονιά και τις συζητήσεις που γίνονται γύρω από το συμβόλαιο της η ίδια απάντησε «Κι’ άλλες χρονιές συζητιούνται τα συμβόλαια. Προτεραιότητα για εμένα έχει το κανάλι στο οποίο εργάζομαι. Μου αρέσει το πρωινό, είτε ξεκινά στις 10 είτε στις 12 παρά. Αυτό ξέρω να κάνω όλα τα χρόνια, μία εκπομπή που έχει γυναικεία φυσιογνωμία. Κάποτε έλεγα “Καλημέρα Κορίτσια μου” γιατί ήξερα ότι το γυναικείο κοινό, με ακολουθεί. Θα ήθελα να επιστρέψω στη ζώνη 10 – 1 αλλά δεν αποφασίζω μόνο εγώ».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα