Φαίη Σκορδά: Έγινε έξαλλη on air – «Επιμένει και ξύνει την πληγή»
Φαίη Σκορδά
Credit: glomex/Fay's Time

Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στο σημερινό “Fay’s Time” στη Eurovision. Αφορμή ήταν το δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα” για τον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα και την προσυμφωνημένη χαμηλή βαθμολογία της Ελλάδας στη Κύπρο. Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της όταν μίλησε για το 4άρι που έδωσε η ΕΡΤ στην Κύπρο στον περσινό διαγωνισμό.

«Πέρσι δώσαμε 4 και η Κύπρος 12 και είχε γίνει μεγάλος ντόρος και ο κόσμος σχολίασε πόσο ντροπή που δώσαμε 4. Είθισται να στηρίζουμε την Κύπρο όπως γίνεται γενικά στον διαγωνισμό. Πέρσι που δεν έγινε, έγινε ένας κακός χαμός. Και ο κύριος Ζούλας επιμένει και ξύνει την πληγή. Δε με νοιάζει αν απέρριψαν πέρσι το τραγούδι. Εμείς περιμένουμε να δώσουμε το 12άρι στην Κύπρο», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Σε εκείνο το σημείο πήρε τον λόγο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος τόνισε: «Δεν πρέπει απνευστί να δίνουμε 12. Έχω ασχοληθεί με τη Eurovision 3 φορές, με 3 διαφορετικούς προέδρους, ποτέ κανείς δεν σήκωσε τηλέφωνο να μας πει τι βαθμό να βάλουμε. Ας αποφασίσουμε αν θέλουμε ανεξάρτητους ανθρώπους ή κάποιους που να τους χειραγωγήσουμε. Δεν μου άρεσε ούτε εμένα η άποψή τους αλλά αυτή ήταν. Θέλουμε να είναι στημένο;».

«Μα το λέει ότι είναι στημένο» του απάντησε η Φαίη Σκορδά.

O Άγγελος Βουράκης σχολίασε από τη μεριά του: “Με ξεπερνάει ότι θα γίνει διπλωματικό επεισόδιο για τέτοιο θέμα!”

“Άμα σε ξεπερνάει να μην κάνεις αυτή τη συζήτηση σε σύσκεψη γιατί είναι κουτσομπολίστικο. Στο τέλος της ημέρας όλοι οι Έλληνες θέλουμε να δώσουμε ένα 12άρι στην Κύπρο. Μην μας προκαλείτε! Δώστε το και φύγετε στο καλό. Επειδή έχουμε λοιπόν σοβαρά θέματα, δώστε το να τελειώνουμε” είπε η Φαίη Σκορδά, με τη διαφωνία της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να συνεχίζεται.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα