Έξαλλη η Sofia Vergara με τον “απλήρωτο” εργολάβο του σπιτιου της – Απαντά στη μήνυση με αγωγή
Credit: Sofia Vergara/Instagram

Η Sofia Vergara απάντησε με αγωγή στη μήνυση ενός εργολάβου που ανακαίνισε την έπαυλή της στο Λος Άντζελες και υποστήριξε ότι δεν πλήρωσε.

Στην ανταγωγή ο δικηγόρος της σταρ, Martin Singer, υποστηρίζει ότι ο εργολάβος είχε σκοπό να “φέρει σε δύσκολη θέση” την ηθοποιό και να “δημοσιοποιήσει ένα ψευδές αφήγημα”, όπως αναφέρει το People.

Η Reside Custom Homes μήνυσε τη Sofia καθώς ισχυρίζεται ότι η σταρ δεν πλήρωσε έναν τεράστιο λογαριασμό για την κατασκευή που έγινε στο σπίτι της. Ισχυρίζονται ότι τους οφείλει περισσότερα από 1.700.492,64 δολάρια.

Ο Singer λέει ότι η αγωγή κατατέθηκε προκειμένου να τραβήξει την προσοχή από αυτό που πιστεύει ότι ήταν παραβίαση της συμφωνίας.

Στην αγωγή της η ηθοποιός υποστηρίζει ότι η κατασκευή του σπιτιού της Vergara από τη Reside ήταν αμελής και οδήγησε σε ζημιές ύψους 5 εκατ. δολαρίων λόγω “καθυστερήσεων, αποτυχίας να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές και αγνόησης των αναφορών ενός εκπροσώπου επί τόπου, ο οποίος επεσήμανε ελαττωματικές εργασίες και υπερτιμολογήσεις.

Ο Singer λέει ότι ο εκπρόσωπος, James Idom, απομακρύνθηκε από το έργο επειδή υπέδειξε αυτά τα λάθη.

Η Vergara και η Reside φέρεται να συμφώνησαν να διευθετήσουν τις διαφορές τους ιδιωτικά μέσω διαιτησίας, αλλά αντ’ αυτού η Reside αποφάσισε να καταθέσει μήνυση, κάτι που, σύμφωνα με τον Singer, αποδεικνύει ότι στόχος τους ήταν να “δημοσιοποιήσουν λανθασμένα γεγονότα και να ασκήσουν δημόσια πίεση στη Vergara”.

Τον Νοέμβριο, σε μια δήλωση που περιήλθε στην κατοχή του DailyMail.com, ο Singer δήλωσε: “Ο πελάτης μου υπέβαλε αξιώσεις κατά του εργολάβου, της Reside, αρκετούς μήνες πριν από την κατάθεση αυτής της ψευδούς αγωγής”.

Οι αξιώσεις της Sofia Vergara αφορούσαν σημαντικές υπερτιμολογήσεις από την Reside, υποβαθμισμένες και αμελείς εργασίες και μεγάλες καθυστερήσεις, ζητώντας αποζημιώσεις άνω των 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Είμαστε βέβαιοι ότι η πελάτισσά μου θα επικρατήσει σε αυτήν τη διαμάχη”.

Σε δήλωσή του, ο Stephen E. Foster, δικηγόρος της RCH, δήλωσε τότε στο DailyMail.com: “Η Reside Custom Homes αναγκάστηκε να μηνύσει την κ. Vergara για χρήματα που οφείλει στην RCH από τον Μάρτιο του 2023 και τα οποία υποσχέθηκε στην RCH ότι θα πληρώσει”.

Και πρόσθεσε: “Επί περίπου επτά μήνες, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις της RCH για πληρωμή, η κα Vergara δεν παραπονέθηκε ποτέ επίσημα για την ποιότητα της εργασίας της RCH ούτε αμφισβήτησε κάποια συγκεκριμένη χρέωση. Γνωρίζοντας ότι η RCH είχε προθεσμία μόνο έως τον Νοέμβριο για να καταθέσει αγωγή, τον Οκτώβριο η Vergara έβαλε τον επί χρόνια δικηγόρο της στον τομέα της ψυχαγωγίας να γράψει στην RCH επιδιώκοντας να εκφοβίσει την RCH, ώστε να απομακρυνθεί από τα χρήματα που οφείλονται στην ίδια και στους σκληρά εργαζόμενους υπεργολάβους της. Η RCH δεν πτοείται και δεν θα πτοηθεί από αβάσιμες απειλές και απορρίπτει κατηγορηματικά τις επινοημένες, καθυστερημένες και βολικές κατηγορίες της κας Vergara. Σε αντίθεση με την κυρία Vergara και τον δικηγόρο της, η RCH δεν θα διεκδικήσει τους ισχυρισμούς της κατά της κυρίας Vergara με επιστολές, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στα μέσα ενημέρωσης. Αντιθέτως, η RCH προσβλέπει στην εκδίκαση της διαφοράς της από αμερόληπτο δικαστήριο που θα εφαρμόσει τον νόμο στα πραγματικά γεγονότα και η RCH είναι βέβαιη ότι θα επικρατήσει επί της ουσίας”.

Μιλώντας στο TMZ, ο Marty ισχυρίστηκε ότι η πελάτισσά του ήταν στην πραγματικότητα ο πρώτος που έστειλε επιστολή με αίτημα. Λέει ότι η επιστολή υποβλήθηκε στις 4 Οκτωβρίου.

Ο Marty Singer πρόσθεσε ότι οι απαιτήσεις δεν αμφισβητήθηκαν ποτέ από τη Reside, η οποία τώρα μηνύει τη Sofia.

Στην αγωγή που περιήλθε στην κατοχή του TMZ, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η ηθοποιός τους χρωστούσε 1.700.492,64 δολάρια αφού τους προσέλαβε για μια δουλειά τον Απρίλιο του 2022.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα