Ευρυδίκη Βαλαβάνη: “Το θέμα της μητρότητας το νιώθω σαν να μου στρίβεις το μαχαίρι στην πληγή”
Credit: evridiki_valavani/Instagram

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη”. Η αθλητικογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε μεταξύ άλλων, για την ψυχοθεραπεία, για τη μητρότητα και αποκάλυψε ότι σκέφτεται να κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων.

“Νιώθω αυτή η περίοδος της ζωής μου είναι η πιο ήρεμη και η πιο ουσιαστική. Μου αρέσω όπως έχω εξελιχθεί και με αγαπώ. Με βοήθησε πάρα πολύ να έρθω σε επαφή με τον εσωτερικό μου κόσμο η απόφαση μου να κάνω ψυχοθεραπεία. Έμαθα να με φροντίζω πια, γιατί δεν το έκανα στο παρελθόν. Επικεντρώνομαι σε αυτό που κάνει εμένα χαρούμενη και όχι τους άλλους”, τόνισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και πρόσθεσε:

“Μετά το 2017 που απέκτησα αναγνωσιμότητα έφτασε η στιγμή που είπα ‘’μεγάλωσες, θέλεις άλλα πράγματα στη ζωή σου πια’’. Υπήρχαν στιγμές που γυρνούσα σπίτι και με όλα αυτά που άκουγα και γραφόντουσαν ήθελα να κλείσω τα παντζούρια και να κλαίω”.

Σχετικά με το θέμα της μητρότητας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη υπογράμμισε ότι την αγχώνει πολύ και προσπαθεί να το διαχειριστεί: “Το θέμα “μητρότητα” το νιώθω σαν να μου στρίβεις το μαχαίρι στην πληγή. Είναι αδιάκριτο να ρωτάς μια γυναίκα πότε θα κάνει παιδιά. Υπάρχει στο μυαλό μου η κρυοσυντήρηση. Από τη μια σε βγάζει από το άγχος από την άλλη δεν θέλω να στρεσάρω τον εαυτό μου ούτε με αυτό. Έχω στόχο να δημιουργήσω μια όμορφη οικογένεια σαν τη δική μου και ίσως αυτό είναι που με στρεσάρει. Το παράλογο είναι ότι δεν δέχομαι πίεση όσον αφορά στη μητρότητα από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον και δέχομαι από εξωγενείς παράγοντες”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα