Search
Close this search box.
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: To σχόλιο όλο νόημα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο
Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Credit: Evridiki Valavani/Instagram

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”. Η γνωστή αθλητικογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για την επιστροφή στην εργασία της μετά τη γέννηση του γιου της, το Survivor, την τηλεόραση, ενώ σχολίασε και τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην συντρόφου της, Κωνσταντίνου Βασάλου.

«Έχω επιστρέψει στη δουλειά μου και μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά ο συνδυασμός. Μου λείπει το μωρό μου όταν είμαι στη δουλειά. Μου λείπει κάθε λεπτό που περνάει. Προσπαθώ να οργανώσω τη βάφτιση. Κάθε ημέρα δέχομαι σχόλια από νέες μανούλες και προσπαθώ να απαντάω. Η μια συμπαραστέκεται στην άλλη», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι δεν παρακολουθεί το Survivor: «Δεν προλαβαίνω να δω τίποτα. Όταν πάει το παιδάκι για ύπνο, πάει και η μανούλα για να ξεκουραστεί».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τόνισε: «Δεν έχω κάποια πρόταση αυτή τη στιγμή και θέλω ακόμα χρόνο. Δεν είμαι έτοιμη να αφήσω το παιδί για τόσες πολλές ώρες».

Όταν, τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος είπε πως δεν έχει πληγωθεί από τις γυναίκες και ότι εκείνος έχει πληγώσει, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε με νόημα: «Ε, για να το λέει, κάτι θα ξέρει!».

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου

Να θυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Ναταλία Αργυράκη είχε αναφέρει για τις σχέσεις που είχε στο παρελθόν: «Δεν έχω πληγωθεί από τις γυναίκες. Κατά κύριο λόγο εγώ έχω πληγώσει τις γυναίκες. Κατά κύριο λόγο, από το γυναικείο φύλο είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Όποια κοπέλα ήρθε στη ζωή μου, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, περίπου 90%, μου φέρθηκε πάρα πολύ σωστά. Εγώ κάποιες φορές δεν έχω φερθεί σωστά».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα