Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η απάντηση για τη νέα της σχέση, τον γάμο και την απιστία
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο The 2night Show
Credit: Evridiki Valavani/Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night Show” ήταν το βράδυ της Τρίτης η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τη νέα της σχέση και τον λόγο που δεν θέλει να μιλάει γι’ αυτή αλλά και για τον γάμο.

«Είμαι πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο» σημείωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και πρόσθεσε: «Το 2017 μπήκα στο Survivor ήρθε η αναγνωρισιμότητα, άλλαξαν τα επαγγελματικά μου και η οικονομική μου κατάσταση. Οπότε είμαι χαρούμενη».

«Πάει καιρός που χωρίσαμε με τον Κωνσταντίνο, πάνω από έναν χρόνο. Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” και δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση. Μεγαλώνοντας θέλω να προστατεύω περισσότερο την προσωπική μου ζωή. Δεν σημαίνει ότι δεν θα ανεβάσω στα social media μία φωτογραφία αλλά θέλω να το κάνω πιο προστατευμένα. Καλά είναι το παλικάρι. Δεν του αρέσει καθόλου η αναγνωρισιμότητα, δεν μου το λέει αλλά το καταλαβαίνω γιατί είμαι και εγώ στην ίδια φάση. Πιο παλιά είχα τον γάμο στο μυαλό μου, τώρα έχω φτάσει σε μια ηλικία που λέω ή θα γίνει ή δεν θα γίνει ποτέ. Το έχω βγάλει από το μυαλό μου» εξομολογήθηκε επίσης η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Ευρυδίκη Βαλάβανη: «Έχεις πληγωθεί πολύ»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η συζήτηση ήρθε στο θέμα απιστία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να παρατηρεί ότι φαίνεται πως έχει πληγωθεί στο παρελθόν από κάποια σχέση της.

«Είσαι πολύ πληγωμένη, πρέπει να μιλήσουμε κάποια στιγμή. Έχεις πληγωθεί πολύ. Θα το πω, χωρίς να ξέρω κι ας πέσω έξω. Φαίνεσαι πολύ τυπάκι αντράκι, και είσαι πολύ σπαθί στον λόγο σου. Έχεις πληγωθεί πάρα πολύ, γιατί νόμιζες ότι όλοι θα είναι σαν και σένα αλλά δεν είναι. Συγχώρα τους… Γιατί ούτε και οι ίδιοι δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν. Ευτυχισμένοι δεν είναι, να θυμάσαι ότι στο είπα εγώ» τόνισε με νόημα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα