Εύη Φραγκάκη: Σε τρυφερή στιγμή με τον γιο της
Credits: Evy Fragkaki/Instagram

Η δημοσιογράφος χαίρεται το καλοκαίρι και έχει μαζί της την καλύτερη παρέα. Μάλιστα ανέβασε μια γλυκιά φωτογραφία με την “παρέα” της, τον 13χρονο γιο της Σταύρο και τους συνόδευε… ένα μπολ με τηγανιτές πατάτες.

Στη φωτογραφία που ανέβασε με την κομψή Εύη να δοκιμάζει την πατάτα και τον γιο της να πίνει τον χυμό του έγραψε την εξής λεζάντα:

“Καλοκαίρι είναι: να κάνουμε μαζί βουτιές, να γελάμε παρέα πάνω από junk food (πότε – πότε), να είμαι υπερήφανη για το νέο σου πτυχίο, να σε βλέπω να παίζεις σαν μικρό παιδί, να σε χαζεύω όταν με κρατάς αγκαλιά σαν μεγάλος άντρας! Ως μανού σου, είμαι απλά η αρχή σου, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου να τη ζήσεις όπως αξίζει σε σένα και όπως τη θελήσεις εσύ!”, έγραψε η περήφανη μαμά.

Επειδή η καλοκαιρινή της διάθεση καλά κρατεί θέλησε να μοιραστεί με τους fans της, το δικό της μήνυμα για την ιδανική κατάσταση υγείας.

“Η ιδανική κατάσταση υγείας δεν είναι απλά η απουσία νόσου. Όπως και η ιδανική ψυχολογική κατάσταση δεν είναι απλά να καταχωνιάζουμε μέσα μας τα συνολικά συναισθήματά μας και να χτίζουμε μια – σχεδόν – αδιαπέραστη άμυνα, ώστε να διατηρούμε τη διάθεσή μας σε χαμηλή φωτιά, σ’ αυτό το «όλα ok”.

Kαι συνέχισε η συμπαθής δημοσιογράφος:

“Ιδανική κατάσταση είναι να ζούμε με ωραία διάθεση, να έχουμε ενέργεια να πραγματοποιούμε όσα θέλουμε να κάνουμε, να κοιμόμαστε ήρεμοι για ώρες και να ξυπνάμε ξεκούραστοι και έτοιμοι να ξεκινήσουμε την ημέρα μας…”

Και επεσήμανε στο τέλος:

“Μην αρκείστε σε αυταπάτες. Σε τίποτα και με κανέναν. Αναλάβετε την ευθύνη της ζωής σας, της διατροφής σας, της βιολογικής σας εξέλιξης, της ψυχολογικής σας πληρότητας. Εξελιχθείτε στη δική σας ιδανική κατάσταση σε όλα. Δεν θα το κάνει άλλος για εσάς”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα