Ευγενία Δημητροπούλου: Μια γυναίκα είτε είχε υιοθετήσει παιδί, είτε το έχει γεννήσει, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο – Είμαστε όλες μητέρες

Η Ευγενία Δημητροπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής ‘Πρωινό μας” και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υιοθεσία της κόρης της από τη Σιέρρα Λεόνε.

“Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που ήμασταν μαζί με την μικρούλα μας. Ήταν πολύ ωραία, πολύ διαφορετικά. Ξεχνάς ότι μπορείς να κάθεσαι κάπου και να βουτάς στη θάλασσα όποτε θες. Τρέχεις γύρω από ένα 2χρονο παιδί. Είναι πολύ ωραία. Το θέλαμε πάρα πολύ και ήμασταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό”, ¨τόνισε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός και πρόσθεσε:

“Αλλάζουν όλες οι προτεραιότητες, απλώς επειδή ήταν κάτι που το παλέψαμε πάρα πολύ προκειμένου να γίνει και περάσαμε πολλές δυσκολίες και ήταν ένας δρόμος όχι τόσο εύκολος, είμαστε πολύ χαρούμενοι για όλο αυτό. Μια γυναίκα είτε έχει υιοθετήσει παιδί, είτε το έχει γεννήσει, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, είμαστε όλες μητέρες.

Η Χριστίνα Κοντοβά είχε ξεκινήσει τη διαδικασία υιοθεσίας νωρίτερα από εμάς. Μακάρι όσοι επιθυμούν να επιδιώκουν να υιοθετήσουν, να τα καταφέρουν. Ένιωσα άγχος όταν ξαφνικά έγινα μαμά και έπρεπε να φροντίζω ένα πλασματάκι. Το παιδί μου έχει ήδη μια προσωπικότητα και μια ηλικία, έχω χάσει το κομμάτι της βρεφικής ηλικίας του”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα