Ευγενία Δημητροπούλου: “Ήταν η πρώτη μας επιλογή να υιοθετήσουμε ένα παιδί – Δεν κατάλαβα γιατί έκανε τόσο μεγάλη αίσθηση”
Credit: evgeniadimitropoulou/Instagram

Η Ευγενία Δημητροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την υιοθεσία της κόρης της. Ακόμη αναφέρθηκε στη νέα της καθημερινότητα μαζί της.

Όπως είναι γνωστό η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης, υιοθέτησαν την Εύα από τη Σιέρα Λεόνε.

“Δεν κατάλαβα γιατί έκανε τόσο μεγάλη αίσθηση σε όλους. Δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από αυτό που κάνει κάποιος για να δημιουργήσει οικογένεια. Με τον σύζυγό μου ήταν η πρώτη μας επιλογή να υιοθετήσουμε παιδί, είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε. Είναι υποχρεωτικό να στέλνουμε report στη χώρα που υιοθετήσαμε την Εύα μέχρι τα 18 της χρόνια. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό να γνωρίσει τους βιολογικούς της γονείς αλλά θα ήμουν διατεθειμένη να ταξιδέψω μαζί της για να δει τις ρίζες της μεγαλώνοντας, είναι πολύ μικρή ακόμα“, τόνισε η Ευγενία Δημητροπούλου και πρόσθεσε:

“Πάντα υπάρχει χρόνος για την Εύα, όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Αν επιλέγεις τον ελεύθερό σου χρόνο να τον αφιερώνεις στην οικογένεια, τότε τα καταφέρνεις. Η κόρη μου είναι πολύ δυναμική και κάνει πράγματα που σε εμένα φαντάζουν επικίνδυνα. Μου λένε ότι γενικά είμαι ψύχραιμη ως μαμά, αλλά η Εύα είναι έντονο παιδί. Δε φωνάζω στην κόρη μου, θέλω πάντα να είμαι κοντά”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα