Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της: Ήταν ένα ταξίδι με τρομερή αδρεναλίνη και δυσκολίες
Credit: Evgenia Dimitropoulou/ Instagram

Η Ευγενία Δημητροπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» το μεσημέρι του Σαββάτου 10/6. Η γλυκιά ηθοποιός μίλησε για την δική της ιστορία μητρότητας, την κόρη της που έχει υιοθετήσει από τη Σιέρα Λεόνε και την όλη διαδικασία μέχρι να καταφέρει το παιδί να έρθει στο σπίτι.

«Ήταν ένα ταξίδι που είχε τρομερή αδρεναλίνη, ερχόμασταν αντιμέτωποι με δυσκολίες, αλλά ήμασταν έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε, Ήταν η απόλυτη προτεραιότητά μας η Εύα, την είχαμε ονομάσει από πριν. Ήταν κοινό μας όνειρο πριν γνωριστούμε καν, να υιοθετήσουμε ένα παιδί», είπε αρχικά η Ευγενία Δημητροπούλου.

«Θέλει υπομονή, τα νούμερα στην Ελλάδα ήταν απαγορευτικά για εμάς, όνειρό μας ήταν η Αφρική, ήταν δύσκολη η εποχή που απευθυνθήκαμε. Χρειάστηκε μόνο ένα ταξίδι για εμάς, η αξιολόγηση διαρκεί αρκετούς μήνες, είναι σαν εγκυμοσύνη. Υπάρχουν ταμπού απέναντι στην υιοθεσία. Έχω επικοινωνήσει με μαμά που μου έλεγε πως σκεφτόταν πώς να κυκλοφορήσει στο χωριό», εξήγησε στη συνέχεια η Ευγενία Δημητροπούλου.

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε και για τα πρώτα συναισθήματα που ένιωσε όταν έμαθε ότι τελικά θα γίνει μητέρα.

«Τρελάθηκε η καρδιά μου όταν μας είπε η δικηγόρος ότι βρέθηκε η Εύα. Γίνεσαι μάνα αυτόματα. Ο πρώτος καιρός στο σπίτι ήταν ιδιαίτερος, γυρίσαμε με τρομερή κόπωση. Στην αρχή μέχρι να βρω τις ισορροπίες εγώ δυσκολεύτηκα» είπε χαρακτηριστικά η Ευγενία Δημητροπούλου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα