Εβελίνα Παπούλια: Γιατί αποφάσισε να απέχει από τα social media – “Η ψυχοσύνθεσή μου δεν αντέχει τόσα”
Credit: Εβελίνα Παπούλια/Instagram

Η Εβελίνα Παπούλια με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε την απόφασή της να απέχει από τα social media μέχρι τον Σεπτέμβριο. “Μέσα σε μικρότερο διάστημα ενός μηνός έγινε εμπρηστική ενέργεια στον χώρο εργασίας μας @realfm978 και @ellinikos932 καίγεται το σύμπαν από τις φωτιές, βιασμοί εγκλήματα ειλικρινά η ψυχοσύνθεσή μου δεν αντέχει τόσα!”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Μέσα σε μικρότερο διάστημα ενός μηνός έγινε εμπρηστική ενέργεια στον χώρο εργασίας μας @realfm978 και @ellinikos932 καίγεται το σύμπαν από τις φωτιές, βιασμοί εγκλήματα ειλικρινά η ψυχοσύνθεσή μου δεν αντέχει τόσα! Έχω ανθρώπους που αγαπώ και μ’ αγαπούν τόσο που μπορώ να ξεκουράζω την ψυχή και το μυαλό μου! Και λέω να εστιάσω σε αυτά! Αυτά είναι η τροφή της ψυχής μου! Αν νιώθετε το ίδιο εστιάστε κι εσείς σε αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους!… βάλτε στην άκρη το instagram το Facebook και ό,τι άλλο σας μαυρίζει την ψυχή! Εγώ αυτό θα κάνω! Συγχωρέστε με αλλά θα τα πούμε τον Σεπτέμβρη! Καλές διακοπές!! »

“Κατεβάζω ρολά σε όλα! Θα τα ξανά πούμε τον Σεπτέμβρη γιατί βάζω το μυαλό και το σώμα μου σε διακοπές… Φυσικά μέχρι τέλος Ιουλίου φίλοι αγαπημένοι είμαστε συντονισμένοι στον @ellinikos932 γιατί και εγώ δουλεύω… 1η Αυγούστου εξαφανίζομαι”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα