Ετεοκλής Παύλου: Συγκλονίζει η εξομολόγησή του – «Ήμουν σε κώμα αλλά όταν με άγγιξε η μητέρα μου άρχισα να κλαίω»
Ετεοκλής Παύλου
Credit: eteoklispavlou/Instagram

Ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε για το δέσιμο που έχει με τη μητέρα του στο σημερινό Breakfast@Star. Αφορμή στάθηκαν τα όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τον θάνατο της μάνας του μια μέρα μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

«Στο θέμα της μάνας, που λέει ότι όταν την «χάνεις», επί της ουσίας ορφανεύεις. Μας δείχνει το δέσιμο που είχε με τη μητέρα του. Οι εξελίξεις έτρεξαν πιο γρήγορα απ’ ό,τι ίσως ήταν έτοιμος συναισθηματικά», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Και συνέχισε: «Θεωρώ ότι υπάρχει ένα διαφορετικό δέσιμο με τη μάνα. Δεν μπορώ να σου εξηγήσω διαφορετικά το γεγονός ότι, όταν εγώ ήμουν στην εντατική και δεν είχα επικοινωνία με το περιβάλλον γύρω μου, έλεγαν οι γιατροί: “Μπείτε μέσα, μιλήστε στον Ετεοκλή, ας μην αντιδράει, καταλαβαίνει”. Έμπαινε ο αδελφός μου, έμπαιναν οι συγγενείς, πολύ δεμένοι μαζί μου και δεν αντιδρούσα. Μόλις μπήκε η μητέρα μου και με άγγιξε, έκλαιγα ενώ δεν είχα αισθήσεις και δεν είχα επικοινωνία με το περιβάλλον, ήμουν σε κώμα. Έκλαψα και μόνο που με άγγιξε η μάνα μου».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα