Search
Close this search box.
Ετεοκλής Παύλου: Η εξομολόγηση για το ατύχημα που τον σημάδεψε
Ο Ετεοκλής Παύλου προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στην εκπομπή "Breakfast@Star" για το σοβαρό ατύχημα που τον σημάδεψε
Credit: Eteoklis Pavlou/Instagram

Ο Ετεοκλής Παύλου προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στην εκπομπή “Breakfast@Star” για το σοβαρό ατύχημα που τον σημάδεψε με αφορμή τα όσα είπε η Ανθή Βούλγαρη σχετικά με το τροχαίο που είχε στη Ρόδο.

«Είναι ανάγκη να ξεχάσεις κάποια πράγματα, είναι μια άμυνα που τη νιώθεις, να θες να προχωρήσεις», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου με έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Και συνέχισε: «Ξεχνάς, όμως, το συναίσθημα και το μάθημα που πήρες και όλο αυτό που βίωσες, σου μένει για να πορευτείς, είναι ένα όπλο που το έχεις και επαναπροσδιορίζεις τη ζωή, αλλά πάντα το κουβαλάς, σε ότι κι αν κάνεις, καθημερινά».

«Έχω πιάσει τον εαυτό μου να κλαίει σε άσχετη στιγμή»

Και κατέληξε ο Ετεοκλής Παύλου: «Σε προσωπικό επίπεδο, έχω πιάσει τον εαυτό μου να κλαίω σε άσχετη στιγμή. Τελείως άσχετη στιγμή, στο πουθενά. Να είναι όλα καλά, να είμαι χαρούμενος και να με πιάνουν δάκρυα και να κλαίω για κάτι που ένιωσα εκείνη τη στιγμή, που θυμήθηκα ένα συναίσθημα που είχα νιώσει όταν μου είχε συμβεί κάτι πολύ σοβαρό. Το δικό μου σοβαρό ατύχημα, σε αυτό αναφέρομαι. Σου αφήνει μια πληγή τεράστια που δεν κλείνει ποτέ, απλά βρίσκεις τρόπους να συνηθίζεις τον πόνο».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα