Έρρικα Πρεζεράκου: Η στήριξή της στη Μαρία Σάκκαρη – “Σε αγαπάμε πολύ”
Έρρικα Πρεζεράκου
Credit: Errica Prezerakou/ Instagram

Τη στήριξή της προς την Μαρία Σάκκαρη, εξέφρασε η Έρρικα Πρεζεράκου, καθώς η σπουδαία τενίστρια κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, μετά τον αποκλεισμό από το US Open, φανερά πιεσμένη ξέσπασε σε λυγμούς.

Η Μαρία Σάκκαρη, το πάντα χαμογελαστό κορίτσι, λύγισε γιατί ένιωσε ότι πιθανόν με την ήττα της, απογοήτευσε όλους τους Έλληνες και δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Μία ερώτηση από Ελληνίδα δημοσιογράφο ήταν η αφορμή που η Μαρία Σάκκαρη ξέσπασε από την πίεση που ένιωθε. Αφορούσε τα επόμενα βήματα της αθλήτριας, η οποία έσκυψε το κεφάλι της και το στήριξε στα χέρια της. Κλαίγοντας είπε: «Δεν ξέρω πραγματικά. Είναι πάντα το ίδιο».

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στην κάμερα του Eurosport ασκώντας σκληρή κριτική στον εαυτό της, μετά τον αποκλεισμό από την Rebeka Masarova. 

«Θεωρώ ότι το επίπεδό μου ήταν πιο κάτω από το μηδέν, είναι πολύ άσχημο στο επίπεδο που βρίσκομαι να αγωνίζομαι με αυτόν τον τρόπο, με πονάει πάρα πολύ και εντάξει είναι πάρα πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω όλο αυτό αυτή τη στιγμή, είναι πολύ επίπονο. Είναι επίπονο, ντροπιάζω τον εαυτό μου, τους ανθρώπους μου και όλους τους Έλληνες”.

Η Έρρικα Πρεζεράκου, πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, γνωρίζοντας τις θυσίες και τις δυσκολίες που βιώνουν οι αθλητές που ασχολούνται ενεργά με τον πρωταθλητισμό, θέλησε να γράψει μία ανάρτηση προκειμένου να στηρίξει την Μαρία Σάκκαρη.

Όπως τονίζει μεταξύ άλλων, η Έρρικα Πρεζεράκου, οι άνθρωποι που εκπροσωπούν την χώρα τους και όχι μόνο τον εαυτό τους νιώθουν υπεύθυνοι γιατί αποτελούν πρότυπα στη κοινωνία.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση:

Πολλές φορές άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι και έχουν επίγνωση ότι εκπροσωπούν με την δράση τους όχι μόνο τον εαυτό τους αλλά και μια χώρα μπορεί να νοιώθουν όπως ένιωσε η @mariasakkari.

Καμιά φορά οι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν στο σύνολο το πόσα προσφέρουν, το πόσο υγιή πρότυπα είναι για το σύνολο της κοινωνίας και κυρίως για τα παιδιά μας.

Κάθε μέρα σκληρή προπόνηση για να πετύχει τους στόχους της μοιράζοντας τις νίκες της απλόχερα και αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη για την εξελικτική της πορεία που θα περάσει απο διάφορες φάσεις μιας και έτσι είναι η ίδια η ζωή…

Μαρία μου.. σε αγαπάμε πολύ γιατί αναγνωρίζουμε ότι αυτές οι περίοδοι που περνάς είναι εξίσου σημαντικές με τις νίκες σου μιας και μέσα απο αυτές εξελίσσεσαι και προχωράς.

Καλημέρα ηλιόλουστά μου πλάσματα
Πολύ σας αγαπώ…”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα