Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Οι ευχές στον γιο της για τη γιορτή του – “Δεν επιδιώκουμε να μοιάσεις στους παππούδες σου”

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη, καθώς γιορτάζει ο γιος τους. Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση θέλησε να του ευχηθεί δημόσια. Συγκεκριμένα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό Νίκο και έχει δίπλα της τον σύζυγο της, ενώ ατενίζουν τη θάλασσα.

“Σήμερα γιορτάζουμε το όνομά σου ζωή μου…
Ένα όνομα που στην μαμά και τον μπαμπά φέρνει χιλιάδες γλυκόπικρες αναμνήσεις, μιας και έχουν φύγει και οι δυο Νικόλαοι από τους οποίους πήρες και εσύ το όνομά σου.
Νίκος πια υπάρχει ένας στις ζωές μας και αυτός είσαι εσύ. Ένας μικρός άνθρωπος, με τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα και την δική του όμορφη πορεία να χαράξει στον κόσμο μας…
Ένας τοσοδούλης, που μας έχει πάρει τα μυαλά.
Θέλω να ξέρεις, ότι δεν περιμένουμε τίποτε από εσένα. Δεν επιδιώκουμε να μοιάσεις στους παππούδες σου επειδή κληρονόμησες το όνομά τους, ούτε ελπίζουμε ότι ήρθες να γεμίσεις το κενό που άφησαν εκείνοι.
Το μόνο που ευχόμαστε είναι να έχεις την υγεία σου, να είσαι ευτυχισμένος και να γίνεις καλός άνθρωπος. Εμείς θα είμαστε εδώ να σε υποστηρίζουμε σε όλα”, έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα