Εριέττα Κούρκουλου: Η τρυφερή φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της
εριέττα κουρκουλου
Credit:eriettakourkouloulatsi/Instagram

Η Εριέττα Κούρκουλου μοιράζεται πολύ συχνά τις σκέψεις και τις απόψεις της γύρω από πολύ σημαντικά κοινωνικά θέματα χρησιμοπιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιες φορές όμως επιλέγει να μοιραστεί και στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή.

Η τρυφερή φωτογραφία και οι ευχές της Εριέττας Κούρκουλου

Η ίδια επέλεξε να ανεβάσει μία τρυφερή φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της με την ίδια να κάνει κάποιες ασκήσεις, με τη βοήθεια της φίλης της. Η ιδρύτρια του “Save a Greek Stray” θέλησε να ευχηθεί με αυτή την τρυφερή φωτογραφία “Χρόνια Πολλά”, στη φίλη της.

Πολλές φορές μάλιστα η Εριέττα Κούρκουλου μίλησε ανοικτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος, για την υπογονιμότητα, αλλά και για όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μανούλες και χρειάζονται δύναμη.

Σε παλαιότερη ανάρτησή της έγραψε: “Γιατί εσύ, που έχεις κλάψει και έχεις πονέσει τόσο πολύ – σωματικά και ψυχικά, ακόμα να επιβραβευθείς για τις θυσίες που έχεις κάνει;Είναι ανθρώπινο να αισθάνεσαι και να σκέφτεσαι όλα τα παραπάνω και το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να επιβαρύνεις τον εαυτό σου με το αίσθημα της ενοχής!Δεν είσαι μόνη. Όλες έχουμε αισθανθεί έτσι και όλες ντραπήκαμε να το παραδεχθούμε, ακόμα και στον ίδιο μας το εαυτό!Αποδέξου τα συναισθήματά σου… μοιράσου τα! Οι άνθρωποι που σε αγαπούν, θα καταλάβουν”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα