Εριέττα Κούρκουλου: Η νέα ανάρτησή της για την Ύδρα- «Εξ ορισμού είμαστε και εμείς ζώα»
eriettakourkouloulatsi/instagram

Η Εριέττα Κούρκουλου –Λάτση είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη αναφορικά με τα δικαιώματα των ζώων. Έχει ιδρύσει άλλωστε και την οργάνωση Save a Greek Stray που μετράει σήμερα πάνω από δέκα χρόνια στη διάσωση και στην προστασία των αδέσποτων ζώων της Ελλάδας.

Πρόσφατα, έκαναν το γύρο του διαδικτύου εικόνες από την Ύδρα με γαϊδουράκια να μεταφέρουν ογκώδη αντικείμενα με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την οργή της 30χρονης την οποία κατέγραφε μέσα από δημοσιεύσεις της στα social media της.

Η Εριέττα Κούρκουλου επανήλθε στο θέμα με ένα ανάρτησή της στα stories του Instagram, αυτή τη φορά με ένα βίντεο με τους εργάτες να μεταφέρουν με τα χέρια τους ξύλα. «Και για τους “έξυπνους” που πάντα έχουν κάτι να πουν… Τα δικαιώματα των ανθρώπων και τα δικαιώματα των ζώων είναι άμεσα συνδεδεμένα. Η εκμετάλλευση των ζώων και των ανθρώπων είναι άμεσα συνδεδεμένη. Είμαστε ένα. Όχι ανταγωνιστές. Όχι “ο θάνατός σου η ζωή μου” αλλά ο θάνατός σου και δικός μου θάνατος», έγραψε και συνέχισε «Δεν υπάρχει φιλόζωος που να μην είναι και φιλάνθρωπος. Επίσης, εξ ορισμού είμαστε και εμείς ζώα. Ανήκουμε σε αυτή τη βιολογική κατηγορία. Όποιος εκμεταλλεύεται τους αδύναμους θα το κάνει σε κάθε περίπτωση! Όποιος βασανίζει ζώα θα βασανίζει και ανθρώπους. Όποιος υπερασπίζεται τα ζώα, θα κάνει το ίδιο και με τους ανθρώπους. Έτσι πάει… εδώ και εκατοντάδες χρόνια».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα