Επιμένει η Amber Heard: Ο Johnny Depp είπε ψέματα, με έχει χτυπήσει

Η Amber Heard αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά μετά τη δικαστική ήττα που υπέστη, αφού οι ένορκοι έκριναν ότι πράγματι δυσφήμησε τον πρώην σύζυγό της Johnny Depp, στην εκπομπή Today και τη Savannah Guthrie. Ένα απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε τη Δευτέρα, ένα σήμερα Τρίτη και ολόκληρη η συνέντευξη αναμένεται να προβληθεί την Παρασκευή.

Η ηθοποιός, παρά τη δικαίωση του Depp του οποίου οι δικηγόροι απέδειξαν ότι η πρώην σύζυγός του τον είχε δυσφημήσει με το άρθρο της στην Washington Post όπου αυτοπαρουσιαζόταν ως δημόσιο πρόσωπο ενδοοικογενειακής βίας, δεν δείχνει να κάνει πίσω και να δέχεται την ήττα της. Ενώ, λοιπόν, κρίθηκε ένοχη για δυσφήμηση, επαναλαμβάνει τις εμπρηστικές δηλώσεις της κατηγορώντας δημοσίως στην τηλεοπτική της συνέντευξη ότι ο Χολιγουντιανός σταρ την κακοποίησε σωματικά. 

Getty Images

Στη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης η Heard επίσης κατηγόρησε τους ενόρκους ότι εξαπατήθηκαν από τον πρώην σύζυγό της, αποκαλώντας τον “φανταστικό ηθοποιό” που έπεισε τον κόσμο ότι είχε ψαλίδια αντί για δάχτυλα, σε μία περίεργη αναφορά στην ερμηνεία του στην ταινία “Ο Ψαλιδοχέρης” του Tim Burton το 1990.

Αποκαλώντας τον πρώην σύζυγό της “ψεύτη”, η Heard αντεπιτέθηκε στη δημοσιογράφο όταν εκείνη τη ρώτησε σχετικά με τους ισχυρισμούς της δικηγόρου του Depp, Camille Vasquez, ότι έδινε παράσταση στο βήμα του μάρτυρα και πως έλεγε ψέματα για την κακοποίηση την οποία υποστηρίζει ότι υπέστη στα χέρια του πρώην συζύγου της.  

“Είπε η δικηγόρος του άνδρα που έπεισε τον κόσμο ότι είχε ψαλίδια για δάχτυλα! Εγώ είμαι η ηθοποιός; Άκουγα για εβδομάδες μαρτυρίες γεμάτες υπανιγμούς ή άλλες που το έλεγαν ευθέως ότι είμαι φριχτή ηθοποιός. Οπότε έχω μπερδευτεί πώς μπορώ να είμαι και τα δύο”.

Παρά το γεγονός ότι το δικαστήριο αποφάσισε συντριπτικά υπέρ του πρώην συζύγου της, κρίνοντας τη Heard ένοχη για τρεις κατηγορίες σχετικά με συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του, η ηθοποιός αρνείται να παραιτηθεί από τους ισχυρισμούς για κακοποίηση εναντίον του.

Αντίθετα, επανέλαβε τους ισχυρισμούς της ότι ο Depp ασκούσε σωματική βία απέναντί της και το νκατηγόρησε ότι είπε ψέματα στη μαρτυρία του όταν δήλωσε ότι “δεν τη χτύπησε ποτέ”. “Είναι ψέμα;” ρώτησε η δημοσιογράφος με τη heard να απαντά ωμά: “Ναι είναι” και να προσθέτει: “Μέχρι την ημέρα του θανάτου μου, θα υποστηρίζω κάθε λέξη της κατάθεσής μου”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα