Επέτειος για τον Αλβέρτο του Μονακό και τη Charlene – Η νέα φωτογραφία για τα 11 χρόνια γάμου
Getty / Dan Kitwood

Έντεκα χρόνια γάμου γιορτάζουν ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η σύζυγός του Charlene. Με αφορμή την επέτειο, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα προτρέτο όπου το ζευγάρι κρατά σφιχτά το χέρι ο ένας του άλλου.

Ο Αλβέρτος και η Charlene, που έχουν τα επτάχρονα δίδυμα Jacques και Gabriella, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο την 1η Ιουλίου 2011 και ακολούθησε την επόμενη ημέρα η θρησκευτική τελετή, ενώ κηρύχθηκε διήμερη εθνική εορτή στο Πριγκιπάτο του Μονακό.

Ενώ πέρυσι γιόρτασαντη 10η επέτειο με σειρά βίντεο από στιγμές της σχέσης τους, φέτος ο Αλβέρτος και η Charlene προτίμησαν να κρατήσουν πιο χαμηλό προφίλ και μοιράστηκαν μόνο μία φωτογραφία.

Η χρονιά που πέρασε ήταν γεμάτη προκλήσεις για το πριγκιπικό ζευγάρι. Η Charlene ακόμη προσπαθεί να προσαρμοστεί στη δημόσια ζωή έπειτα από δεκάμηνη απουσία στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Νότια Αφρική, και τη νοσηλεία της σε θεραπευτικό κέντρο, στην Ελβετία, για “εξάντληση”.

Τον Μάιο έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με την οικογένειά της από τον Νοέμβριο και από τότε συνόδευσε τον σύζυγο και τα παιδιά της σε ένα τηλεοπτικό φεστιβάλ, θρησκευτικές λειτουργίες και σε ένα πριγκιπικό ταξίδι στη Νορβηγία.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα