Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τη Νίκη Κάρτσωνα καθώς έχει επέτειο γάμου. Το μοντέλο και επιχειρηματίας συμπλήρωσε 18 χρόνια έγγαμου βίου με τον πρώην μπασκετμπολίστα Νίκο Χατζή και προχώρησε σε μία τρυφερή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.
Συγκεκριμένα, η Νίκη Κάρτσωνα δημοσίευσε μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους γράφοντας: «01.07.2007 – 18 χρόνια μαζί και συνεχίζουμε… Happy Anniversary».
Η ίδια δέχτηκε από τον σύζυγό της μία ανθοδέσμη με λευκά τριαντάφυλλα και μία κάρτα στην οποία διακρίνεται το “18 χρόνια“.


Η Νίκη Κάρτσωνα με κάθε ευκαιρία εκφράζει δημόσια την αγάπη της στον άνδρα της ζωής της και πατέρα του παιδιού της. Πρόσφατα, με αφορμή τα γενέθλια του πρώην μπασκετμπολίστα, η ίδια είχε τονίσει πόσο σημαντικός και ξεχωριστός είναι γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Χρόνια πολλά! Σε εσένα που προσπαθώ να φτάσω… Χρόνια πολλά αγόρι μου! Χρόνια σου καλά και χρόνια ευτυχισμένα! Να απολαύσεις θα σου ευχηθώ. Να απολαύσεις τα δώρα… Τώρα, σήμερα και κάθε μέρα… Και όλοι οι υπόλοιποι, να εξελιχθούμε, μήπως σε φτάσουμε στην καλοσύνη σου, στην αγάπη σου, στο νοιάξιμό σου, στη θετική σου στάση, στον τρόπο σκέψης σου…
… Γιατί κάποιοι έρχονται σε αυτή τη ζωή σε προχωρημένη πίστα…
Οι υπόλοιποι, προσπαθούμε να θεραπευτούμε και να σας φτάσουμε…
Σ’ αγαπώ!».
Σε συνέντευξη στην εκπομπή “Buongiorno”, η Νίκη Κάρτσωνα είχε εξομολογηθεί πως ο γάμος τους είχε περάσει κρίσεις τις οποίες διαχειρίστηκαν με ηρεμία και αγάπη.
«Το μυστικό σε έναν γάμο είναι σεβασμός και ο θαυμασμός. Μου αρέσει να φροντίζω τον άντρα μου, και να τον βλέπω φροντισμένο έξω και όχι παραμελημένο. Έχουμε περάσει κρίσεις στην σχέση μας. το διαχειριστήκαμε με συζήτηση και πολλή αγάπη. Ευχαριστώ τον Θεό για το παιδί που μου έστειλε» είχε πει το γνωστό μοντέλο.